قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

سردار رادان: اسلام تمدن و تدین را با هم درآمیخته کرد

فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دین مسیر درست در زندگی را تعلیم می‌دهد و به عنوان فرهنگ در دل و جان فرد فرد مردم می‌نشیند. درواقع اسلام توانست موضوع تمدن و تدین را با هم درآمیخته کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. پژوهشگاه علوم انتظامی با مشارکت سایر دانشگاه‌ها و نهادهای علمی و پژوهشی همایش نقش فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و امنیتی زنان در ساخت تمدن نوین اسلامی را برگزار کرد.

 

در این همایش سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور گفت: ایامی که پشت سر گذاشتیم مصادف با بعثت پیامبر (ص) بود و نزدیک به نیمه شعبان هستیم یعنی از رسول خاتم تا امام عصر. امامی که در روایات هست وقتی ظهور می‌کند نقش‌های برجسته انسانیت بروز و ظهور پیدا می‌کند و مدینه فاضله شکل خواهد گرفت. عجیب نقشی است از بعثت تا مبعث. این فاصله در حقیقت می‌توان گفت فاصله تمدن نوین اسلامی است که باید پشت سر گذاشته شود و نقش خود را ایفا کنیم.

 

وی گفت: در دورانی که بعثت صورت گرفت و نقش پیامبری خود را از خداوند دریافت کرد چگونه توانست نظام تمدنی اسلامی را آن هم در چنین سرزمینی ایفا کند. به نظر می‌رسد با این موضوع تمدن با تدین درآمیخته شد وجه متفاوتی که بین تمدن اسلامی با تمدن‌های دیگر اروپایی و غربی وجود دارد. اگر بخواهیم تمدن را تعریف کنیم زندگی همراه با نظم علمی و تجربیات خوب زندگی و استفاده از پیشرفت‌های زندگی اما اسلامی است. این وجه تفاوت با تمدن و تمدن اسلامی است. یعنی درآمیختگی علم و نظم و استفاده و تجربه و بهره برداری اما در کنار اسلام یعنی تمدن درآمیخته با تدین.

 

سردار رادان گفت: اگر تمدن اسلامی در منظومه ما قرار گیرد زندگی همراه با نظم علمی و تجربیات خوب زندگی و استفاده از پیشرفت‌های زندگی در جهت درست زندگی خواهد بود. این معنای اصلی است. این جهتی است که عهد و صفا و انصاف و صداقت و رو به طرف خدا بودن در آن حاکم است. بنابراین شما می‌بینید کسانی که نام خود را متمدن می‌گذارند و از جهات علمی پیشرفت می‌کنند اما افتخارشان کودک کشی است چون آن جهت را ندارند. آن جهت را دین می‌دهد. دین مسیر درست در زندگی را تعلیم می‌دهد و به عنوان فرهنگ در دل و جان فرد فرد مردم می‌نشیند. درواقع اسلام توانست موضوع تمدن و تدین را با هم درآمیخته کند برای اینکه جهت درست انسان‌ها قالب شود.

 

فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: تمدن به دنبال احیای این نگاه در میان زنان است زنانی که در نظام ارزشی و اسلامی وقتی از صحبت از ارزش می‌شود دیگر جنسیت نقشی ندارد. وقتی از نقش‌ها صحبت می‌شود جنسیت بیرون است و وقتی از وظیفه صحبت می‌شود جنسیت درون می‌شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار