وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

سردار رادان: اسلام تمدن و تدین را با هم درآمیخته کرد

سردار رادان: اسلام تمدن و تدین را با هم درآمیخته کرد فرمانده کل انتظامی کشور گفت: دین مسیر درست در زندگی را تعلیم می‌دهد و به عنوان فرهنگ در دل و جان فرد فرد مردم می‌نشیند. درواقع اسلام توانست موضوع تمدن و تدین را با هم درآمیخته کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. پژوهشگاه علوم انتظامی با مشارکت سایر دانشگاه‌ها و نهادهای علمی و پژوهشی همایش نقش فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و امنیتی زنان در ساخت تمدن نوین اسلامی را برگزار کرد.

 

در این همایش سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور گفت: ایامی که پشت سر گذاشتیم مصادف با بعثت پیامبر (ص) بود و نزدیک به نیمه شعبان هستیم یعنی از رسول خاتم تا امام عصر. امامی که در روایات هست وقتی ظهور می‌کند نقش‌های برجسته انسانیت بروز و ظهور پیدا می‌کند و مدینه فاضله شکل خواهد گرفت. عجیب نقشی است از بعثت تا مبعث. این فاصله در حقیقت می‌توان گفت فاصله تمدن نوین اسلامی است که باید پشت سر گذاشته شود و نقش خود را ایفا کنیم.

 

وی گفت: در دورانی که بعثت صورت گرفت و نقش پیامبری خود را از خداوند دریافت کرد چگونه توانست نظام تمدنی اسلامی را آن هم در چنین سرزمینی ایفا کند. به نظر می‌رسد با این موضوع تمدن با تدین درآمیخته شد وجه متفاوتی که بین تمدن اسلامی با تمدن‌های دیگر اروپایی و غربی وجود دارد. اگر بخواهیم تمدن را تعریف کنیم زندگی همراه با نظم علمی و تجربیات خوب زندگی و استفاده از پیشرفت‌های زندگی اما اسلامی است. این وجه تفاوت با تمدن و تمدن اسلامی است. یعنی درآمیختگی علم و نظم و استفاده و تجربه و بهره برداری اما در کنار اسلام یعنی تمدن درآمیخته با تدین.

 

سردار رادان گفت: اگر تمدن اسلامی در منظومه ما قرار گیرد زندگی همراه با نظم علمی و تجربیات خوب زندگی و استفاده از پیشرفت‌های زندگی در جهت درست زندگی خواهد بود. این معنای اصلی است. این جهتی است که عهد و صفا و انصاف و صداقت و رو به طرف خدا بودن در آن حاکم است. بنابراین شما می‌بینید کسانی که نام خود را متمدن می‌گذارند و از جهات علمی پیشرفت می‌کنند اما افتخارشان کودک کشی است چون آن جهت را ندارند. آن جهت را دین می‌دهد. دین مسیر درست در زندگی را تعلیم می‌دهد و به عنوان فرهنگ در دل و جان فرد فرد مردم می‌نشیند. درواقع اسلام توانست موضوع تمدن و تدین را با هم درآمیخته کند برای اینکه جهت درست انسان‌ها قالب شود.

 

فرمانده کل انتظامی کشور بیان کرد: تمدن به دنبال احیای این نگاه در میان زنان است زنانی که در نظام ارزشی و اسلامی وقتی از صحبت از ارزش می‌شود دیگر جنسیت نقشی ندارد. وقتی از نقش‌ها صحبت می‌شود جنسیت بیرون است و وقتی از وظیفه صحبت می‌شود جنسیت درون می‌شود./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار