حزام الاسد: شهر تعز را باید آزاد شده تلقی کنیم برتری دموکرات‌ها با ۱۱ کرسی بیشتر در مجلس نمایندگان آمریکا طبق نظرسنجی سی‌بی‌اس حزب الله لبنان: مقاومت گزینه‌ای ملی برای آزادسازی جنوب لبنان است نامزدی کندی برای ریاست‌جمهوری سال ۲۰۲۸ هکری که در سرقت اطلاعات اف‌بی‌آی دست داشت، در اردن دستگیر شد غریب‌آبادی: نظرات آمریکا درباره طرح هفت‌روزه ایران در حال بررسی است اولین هواپیمای ایرانی در فرودگاه نجف به زمین نشست / از سرگیری پرواز‌های دو کشور وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود!

لبنان: تمدید آتش‌بس با اسراییل پس از عید فطر را تکذیب می‌کنیم

لبنان: تمدید آتش‌بس با اسراییل پس از عید فطر را تکذیب می‌کنیم ریاست جمهوری لبنان هرگونه توافق بین بیروت و تل آویو بر سر تمدید آتش بس پس از عید فطر را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، ریاست جمهوری لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد توافق این کشور با رژیم صهیونیستی درباره تمدید آتش بس بعد از عید فطر، بی پایه و اساس است.

در این بیانیه آمده است: توافق بین لبنان و اسراییل بر سر تمدید آتش بس بعد از عید فطر صحت ندارد.

ریاست جمهوری لبنان اضافه کرد ژوزف عون رییس جمهوری لبنان بار‌ها بر اصرار کشورش بر خروج کامل رژیم اشغالگر در مهلت مقرر ۱۸ فوریه (ماه جاری میلادی) تاکید کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز از تمدید توافق آتش‌بس در لبنان خبر داده و اعلام کرده بود نیروهایش در خاک لبنان باقی خواهند ماند.

این درحالی است که طرف لبنانی به کمیته نظارت بر آتش‌بس اعلام کرده که قاطعانه با این درخواست مخالف است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: لبنان آتش بس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha