سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست

پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست رئیس جمهور با تأکید بر اینکه نباید کشور را محدود به همکاری با چند قدرت جهانی کرد، گفت: ایران نباید خود را وابسته به غرب بداند؛ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 12
کد خبر: ۲۷۰۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان شامگاه چهارشنبه ۲۴ بهمن، در ادامه برنامه‌های چهارمین سفر استانی دولت وفاق ملی به مقصد بوشهر، در نشست با فعالان سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استان با بیان اینکه جو صمیمی اینجا من را یاد جوانی‌هایم می‌اندازد، اظهار داشت: در دوره دانشجویی تحت تاثیر تفکر و اندیشه‌ای که داشتیم، فکر می‌کردم می‌توانیم با همان تعداد معدود دوستانم، همه مشکلاتی را که آن زمان در کشور داشتیم حل و همه مملکت را درست کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما آن زمان با همان چند نفر از دوستان‌مان می‌توانستیم دانشگاه را بهم بریزیم، افزود: این حرف را نمی‌زنم که شما هم دانشگاه را بهم بریزید، اما ما آن زمان کار‌های زیادی می‌کردیم. در ادامه به خاطر مشکلاتی که در دوران خدمت سربازی با آنها مواجه شدم، مسیر زندگی من تغییر کرد؛ احساس کردم که من با تفکرات، باور و ایده‌هایی که دارم، با دیپلم و یک زندگی معمولی کارمندی امکان زندگی در جامعه و آینده را ندارم، اما به هیچ وجه به فکر رفتن به خارج نیفتادم چرا که باور دارم این مملکت متعلق به ماست.

پزشکیان با اشاره به اینکه پدر پولداری هم نداشتم و باید به خودم اتکا می‌کردم، لذا دیدم که راه دیگری جز درس خواندن ندارم، تصریح کرد: بر همین اساس دوباره تلاش کردم دیپلم مرتبط گرفتم و در آن زمان باز هم بین همه محصلان دختر و پسر منطقه اول شدم. این در حالی بود که بنده تا قبل از آن اساسا خیلی اهل درس خواندن نبودم و بیشتر دنبال جوانی کردن بودم ولی وقتی وضعیت جامعه را دیدم تصمیم گرفتم تغییر کنم، چرا که دیدم در حق مردم نامردی می‌کنند و برخورد‌های نامناسب می‌شود و به مردم به چشم انسان نگاه نمی‌شود.

رئیس جمهور گفت: در آن مقطع تصمیم گرفتم پزشک شوم تا به حل مشکلات مملکت در عرصه بهداشت و درمان کمک کنم؛ باور من این است که ما خودمان باید مشکلات جامعه را حل کنیم، اگر نه کسی دیگر از خارج مشکلات ما را حل نخواهد کرد، لذا فکر و زندگی‌ام را صرف طراحی مسیر موفقیت در این راه کردم. بر این اساس پزشک شدم و وقتی در سال‌های ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی به من پیشنهاد شد که مسئولیت بپذیرم، گفتم که قصد بنده این است که در رشته تخصصی خودم پیشرفت کنم تا بتوانم در این عرصه گرهی از مشکلات مردم باز کنم.

پزشکیان در ادامه بر ضرورت مشارکت، مسئولیت‌پذیری و نقش‌آفرینی قشر جوان دانشجو در حل مشکلات کشور تاکید کرد و افزود: جوان‌هایی دانشجوی ما بسته به آن دید و نگاهی که دارند باید فکر کنند که چه گره‌ای می‌توانند جامعه بازکنند و برای گره‌گشایی از مشکلات کشور چه مهارتی باید پیدا کنند؟

رئیس جمهور با بیان اینکه اگر کسی اراده کند مشکلی را حل کند کافی است آن باور و اعتقاد در وجودش به وجود بیاید، تصریح کرد: چرا باید ناامید بشویم؟ چرا تصور اینکه یکی دیگر باید بیاید مشکل ما را حل کند باید در ذهن‌مان به وجود بیاید؟

پزشکیان با خواندن شعری از اقبال لاهوری در نفی وابستگی و امید واهی داشتن به بیگانگان افزود: من شعر «همچو آیینه مشو محو جمال دگران» را بار‌ها در محافل مختلف خوانده‌ام، چون با آن زندگی کرده‌ام، چرا باید مملکت ما با سخنرانی یک رئیس جمهور در آن سر دنیا همه چیزش به هم بخورد؟ چرا ما نباید بتوانیم مشکل‌مان را حل کنیم؟ چه کسی گفته آنها می‌توانند جلوی ما را بگیرند و ما نخواهیم توانست گلیم خودمان را از آب بیرون بکشیم؟ کافی است به این باور برسیم که ما می‌توانیم و آنها نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد.

رئیس جمهور تاکید کرد: اگر این باور و اعتقاد در ما به وجود بیاید می‌توانیم راه پیدا کنیم و نه تنها ناامید نخواهیم بود بلکه با قدرت در مقابل آنها می‌ایستیم و تلاش خواهیم کرد که به عزت و سربلندی که شایسته ملت‌مان است برسیم و آنها هم نمی‌توانند جلوی پیشرفت و ترقی ما را بگیرند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار