صعود استقلال به یک‌چهارم نهایی جام حذفی با پیروزی مقابل شمس آذر / آبی‌ها دو اخراجی دادند

تیم استقلال تهران در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی با پیروزی ۲ بر یک برابر تیم شمس آذر قزوین به مرحله بعدی این رقابت‌ها صعود کرد. علیرضا کوشکی و صالح حردانی در دقایق پایانی این دیدار با کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ تیم‌های فوتبال شمس آذر قزوین و استقلال تهران از مرحله یک هشتم جام حذفی کشور، بعدازظهر پنجشنبه در ورزشگاه ۱۵ هزار نفری سردار آزادگان برابر هم قرار گرفتند که در پایان این تیم استقلال بود که توانست جواز صعود به مرحله بعد را دریافت کند.

این دیدار با قضاوت وحید کاظمی با کمک عباس پورحیدری، علیرضا ممبینی و حامد سیری به عنوان داور چهارم و همچنین پیام حیدری با کمک مهناز ذکایی داور و کمک داور ویدئویی و یدالله جهانباری نیز ناظر این دیدار بودند.

تیم استقلال در این دیدار و در دقیقه ۲۸ توسط محمدرضا آزادی به گل نخست این بازی رسید.

نیمه دوم این دیدار علی رغم موقعیت‌های بیشتر تیم میزبان بر سر دروازه تیم حریف، در وقت قانونی گلی در بر نداشت، اما در دقیقه ۵ + ۹۰ این احمدرضا زنده روح بازیکن تیم شمس آذر قزوین بود که توانست گل تساوی این دیدار را به ثمر برساند.

بازیکنان تیم استقلال تهران در این دیدار که به وقت‌های اضافه کشیده شده بود توانستند در دقیقه ۵ نیمه نخست وقت اضافه توسط رامین رضاییان به گل برتری این دیدار دست پیدا کنند و در نهایت نیز این بازی با نتیجه ۲ بر یک به نفع استقلال به پایان رسید.

امیر شبانی و علی نصیری از تیم شمس آذر قزوین و زبیر نیک نفس، رافائل سیلوا و صالح حردانی از تیم استقلال در این دیدار از سوی قاضی این میدان با کارت زرد جریمه و علیرضا کوشکی و صالح حردانی نیز در دقایق پایانی این دیدار با کارت قرمز مستقیم از زمین مسابقه اخراج شدند.

تیم شمس آذر قزوین در این دیدار با محسن فروزان، مهدی محمدی، هومن ربیع‌زاده، میلاد سورگی، احمدرضا زنده‌روح، محمدجواد آزاده، امیر شبانی، علی آزادمنش، علی نصیری (۴۶- امین قاسمی نژاد)، احسان محروقی، فرزین معامله‌گری و با سرمربیگری سیدمهدی رحمتی به میدان رفت.

تیم فوتبال استقلال تهران نیز با سید حسین حسینی، روزبه چشمی، رافائل سیلوا، صالح حردانی، رامین رضاییان، ابوالفضل جلالی (محمدحسین اسلامی)، دیدیه اندونگ، زبیر نیک‌نفس، مهران احمدی، محمدرضا آزادی، مسعود جوما (علیرضا کوشکی) و با سرمربیگری سهراب بختیاری زاده در این دیدار حاضر بودند. / ایرنا

کلمات کلیدی: استقلال شمس آذر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار