لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

واکنش حماس به تهدید‌های ترامپ

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به تهدید‌های ترامپ تاکید کرد که آمریکا باید اشغالگران را به اجرای توافق وادار کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۰ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، حازم قاسم سخنگوی جنبش حماس گفت: اظهارات ترامپ با توافقی که با نظارت میانجیگران و آمریکا به دست آمد، تعارض دارد.

وی خاطر نشان کرد ایالات متحده آمریکا اگر علاقه‌ای به جان اسیران دارد، باید اشغالگران را به اجرای توافق ملزم کند.

قاسم گفت تضمین‌هایی مبنی بر ورودی خانه‌های سیار و ماشین آلات سنگین به نوار غزه وجود دارد.

وی افزود ما گزینه‌هایی برای مقابله با اشغالگران در صورت طفره رفتن از پایبندی به توافق آتش بس در اختیار داریم.

اسامه حمدان از رهبران حماس هم تاکید کرد که دشمن در تحقق اهدافش مبنی بر پایان دادن به مقاومت، ایجاد هرج و مرج و کوچاندن فلسطینیان شکست خورده است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار