شیخ نعیم قاسم: آمریکا و اسرائیل می‌خواهند ارتش را برای رویارویی با مقاومت و نه برای رویارویی با دشمن اسرائیلی مسلح کنند / مقاومت سر تسلیم فرود نخواهد آورد پایان فرآیند رای‌گیری در انتخابات پارلمانی عراق ناو هواپیمابر آمریکا وارد کارائیب شد تشکیل پرونده قضایی برای منتشرکنندگان کشف ۷۴ جسد در سد کرج واکنش سفارت ایران در لبنان به اظهارات ضدایرانی مقامات آمریکایی سقوط بالگرد نظامی ترکیه در مرز گرجستان- آذربایجان + ویدئو  مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران

وزیر خارجه لبنان:دولت قادر به کاهش نقش حزب الله نیست

عبد الله بوحبیب در واکنش به فشار سعودی ها گفت:دولت لبنان قادر نیست نقش حزب الله را کاهش دهد؛ زیرا این یک مسئله منطقه‌ای است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 02
کد خبر: ۱۰۷۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «عبد الله بوحبیب» وزیر خارجه لبنان شامگاه امروز سه‌شنبه خبر داد که دولت نجیب میقاتی از زمان تشکیل تا کنون، هیچ تماسی با عربستان سعودی نداشته است.

شبکه خبری المیادین به نقل از بوحبیب گزارش داد، دولت لبنان قادر نیست نقش حزب الله را کاهش دهد؛ زیرا این یک مسئله منطقه‌ای است.

وی تصریح کرد، احتمال میانجیگری قطر بین لبنان و عربستان برای حل مشکل بین دو کشور، تنها مسئله‌ای است که در حال حاضر مطرح است.

این وزیر لبنانی تأکید کرد که «عربستان از رهگذر درخواست ازدولت [لبنان] برای تحدید نقش حزب الله، شروط غیر ممکن را تحمیل می‌کند».

در همین ارتباط، «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان هم امروز سه‌شنبه گفت که رسیدگی به اختلاف پیش آمده میان لبنان و سعودی و برخی کشورهای حوزه خلیج فارس در سطوح مختلف و به امید حصول راه‌حل مناسب ادامه دارد.

بحران اخیر میان لبنان و برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس بویژه سعودی از آنجا آغاز شد که «جرج قرداحی» وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در اظهاراتی که مربوط به پیش از وزیر شدنش است، جنگ علیه یمن را بیهوده می‌خواند و خواستار پایان آن می‌شود. در پی این اظهارات، عربستان سعودی سفیر خود در بیروت را فراخواند و از سفیر لبنان در عربستان نیز خواست این کشور را ترک کند.

وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در واکنش به فشارهای کنونی برای استعفای وی گفت، منتظر بازگشت نخست‌وزیر لبنان «نجیب میقاتی» از نشست آب و هوایی انگلیس است تا تصمیم مناسبت اتخاذ شود.

قرداحی در خصوص این فشارها به روزنامه الدیار گفت، رنج لبنانی‌های مقیم خارج و ترسشان از هر اقدام احتمالی که ممکن است آنها را تحت تأثیر قرار دهد کاملا درک می‌کند اما این مسأله به موضوع عزت ملی تبدیل شده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار
اخبار داغ