آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ: کیوسک پلیس محل قتل دانشجو به درخواست دانشگاه تهران برچیده شد

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: قبلاً در این خیابان کیوسک پلیس قرار داشته، اما در سال ۴۰۱ بنا به درخواست افرادی از جمله خود دانشگاه تهران این کیوسک‌ها جمع آوری شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۱۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ امشب ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۳ در برنامه گفتگوی ویژه خبری اظهار کرد: ۴ دقیقه بعد از حادثه با پلیس تماس گرفته شده است و بعد از ابلاغ به یگان ۱۱۰، به سمت محل حادثه حرکت می‌کنند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ افزود: از همان ساعت پیگیری‌ها شروع شد تا موضوع ردیابی و همچنین دوربین‌ها شناسایی و برای پیدا کردن صاحبان آن‌ها اقدام شود. صبح ۲۵ بهمن ماه ساعت ۷ صبح بر اساس اخباری که از بیمارستان داشتیم خبر فوت این جوان به ما داده شد. بعد از این اتفاق فرمانده کل انتظامی کشور دستوراتی را به پلیس آگاهی فراجا و همچنین پلیس تهران بزرگ ابلاغ کردند و اقدامات بعدی برای کشف جرم شروع شد. تا این لحظه اقدامات به صورت شبانه روزی در حال انجام است و دلایل و مدارک در حال جمع آوری است.

وی ادامه داد: محل حادثه فاقد نور است و به همین دلیل به دست آوردن تصاویر از مجرمین سخت است همچنین شناسایی آنها هم دشوار می‌باشد. ما به صورت شبانه روزی دنبال می‌کنیم تا مجرمین حادثه قتل دانشجوی دانشگاه تهران شناسایی شوند.

سردار محمدیان در مورد حضور کیوسک پلیس در محل دانشگاه تهران بیان کرد: ما چهار نوع پیشگیری را قائل هستیم یکی از آنها پیشگیری انتظامی است و آن تمام اقداماتی است که پلیس انجام می‌دهد. دیگری پیشگیری کیفری است که محاکمه مجازات و اقدامات بعد از آن انجام می‌شود دیگری پیشگیری اجتماعی است که مردم باید به وظایف خودشان آشنا باشند تا در طعمه مجرمین نیوفتند؛ و موضوع اصلی این است که ما پیشگیری وضعی را داریم به این معنا که می‌شود با تغییر وضعیت از وقوع جرم پیشگیری کرد.

وی ادامه داد: تامین روشنایی در مسیر خیابان جنت که مورد درخواست دانشجویان است باید از طریق دانشگاه تهران تامین می‌شد. پیشنهاد دانشجویان این دانشگاه این بود که با گشایش درب جدیدی در خیابان شهید گمنام از داخل خود دانشگاه تهران تردد خواهند کرد و نیازی به تردد در این خیابان نیست.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: دانشگاه تهران بیش از ۲۰ خوابگاه دارد. قبلاً در این خیابان کیوسک پلیس قرار داشته، اما در سال ۴۰۱ بنا به درخواست افرادی از جمله خود دانشگاه تهران این کیوسک‌ها جمع آوری شدند.

وی با اشاره به بحث پیوستن جریان ضد انقلاب به این حادثه افزود: در همان روز جمعه در تجمعی که داخل کوی دانشگاه بود همکاران ما حضور داشتند. در بیرون کوی دانشگاه به موتور سیکلتی مشکوک شدند و مشخص شد دانشجو نیست و به دنبال مسائل دیگری است. بعد از دستگیری این فرد مشخص شد که وابسته به نفاق است و تجهیزاتی همراه خود جاسازی کرده بود که ضبط شدند.

سردار محمدیان ادامه داد: دانشجویان فرزندان ما هستند و باید مواظب باشیم. با اقداماتی که توسط عوامل و حراست دانشگاه انجام شد اجازه ورود به این فرد نفوذی داده نشد. اگر این فرد وارد دانشگاه میشد حوادث ناگواری رخ میداد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار