دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح ایران، ورود مستقیم جمهوری اسلامی ایران به نبرد در دو عملیات وعده صادق یک و دو را تحولی راهبردی و تاثیرگذار در روحیه ملت‌های منطقه دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران خانه مقاومت است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبران بزرگ مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، شهید یحیی سنوار و همه فرماندهان مقاومت اظهار داشت: پیروزی‌های مقاومت در فلسطین و لبنان با حمایت و نقش موثر جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.

النخاله در ادامه این دیدار با تاکید براینکه وحدت نظامی و سیاسی گروه‌های مقاومت باعث پذیرش شروط جبهه مقاومت و اجبار دشمن به عقب‌نشینی شد، تصریح کرد: ما آماده میشویم که در مرحله دوم تبادل افسران و نظامیان رژیم صهیونیسیتی را داشته باشیم تا بتوانیم همه اسیران خود را آزاد کنیم؛ و آنها را مجبور کنیم که عقبنشینی را کامل انجام بدهند.

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین با اشاره به نقش موثر و سازنده حزب الله در پشتیبانی از گروه‌های مقاومت غزه، گفت: رزمندگان مقاومت فلسطین هم در کنار رزمندگان حزبالله شانه‌به شانه با رژیم صهیونیستی جنگیدند و در این راه تعداد زیادی شهید و تعدادی مجروح شدند و خود این موضوع نشانه‌ای از وحدت جبهه مقاومت است و مایه افتخار ملت فلسطین است.

النخاله همچنین ورود مستقیم جمهوری اسلامی ایران به نبرد در دو عملیات وعده صادق یک و دو را تحولی راهبردی و تاثیرگذار در روحیه ملت‌های منطقه دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران خانه مقاومت است.

سرلشکر باقری: پیروز نهایی جنگ با رژیم صهیونی، مردم فلسطین هستند

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح هم ضمن خوش آمدگویی به دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، حمایت از مردم مظلوم این کشور را یکی از ابعاد هویتی انقلاب اسلامی دانست و گفت: این بعد هویتی را امام خمینی (ره) در قانون اساسی و تمام ارکان حکومتی جمهوری اسلامی ایران نهادینه کردند.

سرلشکر باقری گفت: جمهوری اسلامی ایران در این سال‌ها با وجود تمام مشکلات از جمله جنگ، تحریم و فشار‌های خارجی هیچ‌گاه دست از حمایت از فلسطین و مقاومت بر نداشته و همچنان این مستحکم هست و خواهد بود.

او با بیان اینکه حوادث یک سال و نیم گذشته با وجود همه جنایات رژیم صهیونیستی و تعداد زیاد شهدا و فشار بر مردم مظلوم فلسطین موضوع فلسطین را به موضوع اول جهان تبدیل کرده، اظهار داشت: این موضوع را برای دنیا ثابت کرد که مبارزه مردم فلسطین مشروع است و رژیم صهیونیستی جنایتکار و غاصب است و امریکا از ظالم و غاصب حمایت می‌کند و اروپایی‌ها هم به همین نحو حمایت می‌کنند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با تاکید براینکه یک و نیم سال ظلم صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین و خون ۵۰ هزار کودک، زن و بی‌گناه شید فلسطینی به تنهایی باعث نابودی ظالم و پایداری فلسطین در جهان خواهد شد، افزود: با اینکه خسارت سنگینی به مردم غزه وارد شد، اما دشمن به هیچ یک از اهدافش نرسید و پیروز این صحنه مردم فلسطین و مقاومت هستند و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.

سرلشکر باقری هدف رژیم صهیونی را نابودی مقاومت و بیرون راندن مردم فلسطین از غزه دانست و گفت: این رژیم اشغالگر به هیچ کدام از اهداف خود نرسید و پیروز نهایی این جنگ مردم فلسطین است و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح در پایان گفت: در یک سال و نیم گذشته وحدت بین گروه‌های مقاومت و تدبیر، شجاعت و فداکاری رزمندگان مقاومت مشاهده شده که خود موجب ماندگاری و استحکام مقاومت در آینده خواهد شد؛ در طول تاریخ این نبرد‌ها افت و خیز دارند ولی ان چه می‌ماند این است که آرمان فلسطین زنده است و آن رژیم غاصبی که از جای دیگری آمده ریشه‌کن خواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار