خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

قالیباف در دیدار زیاد النخاله: چهره جبهه مقاومت را به زودی قوی‌تر از گذشته خواهیم دید

قالیباف در دیدار زیاد النخاله: چهره جبهه مقاومت را به زودی قوی‌تر از گذشته خواهیم دید رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: ان شاء الله به زودی چهره جبهه مقاومت را قوی‌تر از گذشته خواهیم دید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر،زیاد النَخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و هیات همراه صبح شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ با محمدباقر قالیباف، رییس مجلس شورای اسلامی در ساختمان مشروطه دیدار و گفتگو کرد.

 

قالیباف در این دیدار با بیان این که امروز فلسطین نقطه نخست جبهه مقاومت و مهم‌ترین موضوع جهان اسلام است، گفت: هرچه توطئه علیه جمهوری اسلامی و کشورهای اسلامی است، از طرف رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد، از این رو هیچگاه نباید از این موضوع غفلت کنیم و باید بدانیم که همه شهدا به ویژه شهید سلیمانی بر اساس تأکیدات رهبر معظم انقلاب، مسیر مقاومت را پیش گرفتند و آن را رها نکردند.

 

وی یادآور شد: سال‌های بعد از دهه 40 میلادی که سازمان ملل به رژیم صهیونیستی مشروعیت بخشید را می‌توانیم به دو دوره تقسیم کنیم؛ یک دوره پیش از انقلاب اسلامی ایران و دوره دیگر بعد از انقلاب اسلامی است. همه اتفاقات سیاسی، امنیتی و غیره که در سال 1979 میلادی میان کشورهای اسلامی و کشورهای عربی افتاد، حکایت از شکست کشورهای اسلامی مقابل رژیم منحوس صهیونیستی دارد.

 

قالیباف در ادامه تأکید کرد: بعدها، انقلاب اسلامی با روحیه مقاومت مبتنی بر سنت‌های الهی و اتکا به مردم، امت اسلامی را بیدار کرد و همه منسجم شدند و از همان زمان بود که مقاومت و وحدت میان گروه‌ها و جریانات مبارز مقابل رژیم صهیونیستی باعث پیروزی‌های پی در پی شد.

 

قالیباف با بیان اینکه امروز تمام مناطق اشغالی برای رژیم صهیونیستی ناامن شده است، گفت: از سوی دیگر ناامنی‌های داخلی، تضعیف نیروهای نظامی و امنیتی، مشکلات اقتصادی، بی‌هویتی و بسیاری از مسائل دیگر را می‌بینیم که رژیم صهیونیستی با آن درگیر شده و آنها را ضعیف‌تر از قبل کرده است.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ادامه داد: این شرایط به ما می‌آموزد که بعد از توکل به خداوند متعال باید وحدت خود را حفظ کرده و آن را توسعه دهیم تا روز به روز به پیروزی نهایی نزدیک شویم.

 

النخاله: دشمن صهیونیستی را وارد یک روند فرسایشی به سمت نابودی کرده ایم

زیاد نخاله نیز در این دیدار با بیان اینکه امروز شاهدیم جمهوری اسلامی پایدارتر از هر زمان دیگری در مقابله با فشارهای کشورهای مختلف ایستاده است، به اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: در جنگ اخیر، فشار زیادی بر ما وارد شد و رژیم صهیونیستی مردم عادی را مورد حمله قرار داد و منازل مسکونی را بمباران کرد اما ما توانستیم در این جنگ مقاومت کنیم.

 

وی افزود: جبهه مقاومت فلسطینی توانست بسیاری از مراکز نظامی رژیم صهیونیستی را در این جنگ مورد هدف قرار داده و خسارات جدی به تجهیزات نظامی آنها وارد کند.

 

وی با بیان این که از سوی دیگر شاهدیم مقاومت در کرانه باختری نیز متوقف نشده و همچنان شاهد ادامه مقاومت در جنین و سایر شهرهای این منطقه هستیم، گفت: امروز دشمن صهیونیستی، ناچار شده 60 هزار سرباز برای حفاظت از شهرک‌های این رژیم در مرزهای کرانه باختری مستقر کند که خود یک روند فرسایشی برای دشمن صهیونیستی محسوب می‌شود.

 

وی افزود: ما به عنوان جنبش جهاد اسلامی بر وحدت میان مسلمانان به ویژه میان فلسطینیان و از جمله حماس و جهاد اسلامی تأکید داریم و وحدت را پایه و اساس پیروزی می‌دانیم و معتقدیم همچنان که دشمنان ما برای مبارزه با ما متحد می‌شوند، ما نیز برای شکست آنها باید متحد شویم.

 

النخاله ادامه داد: همه برادران فلسطینی در این جنبش، انقلاب اسلامی ایران را درک کرده و و اساس آن را مبنای مقاومت امروز خود در فلسطین قرار داده‌اند و همواره عاشق و پیرو امام خمینی(ره) بوده و هستند.

 

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی در پایان با گرامیداشت یاد و نام شهید سلیمانی و یاران ایشان گفت: امیدواریم هر روز شاهد پیروزی‌های بزرگ‌تری شویم./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار