غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

زلنسکی خواستار سفر ترامپ به کی‌یف شد

رئیس‌جمهور اوکراین از دونالد ترامپ خواست چنانچه می‌تواند طبق وعده‌اش جنگ در اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت به اتمام برساند به کی‌یف سفر کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از دونالد ترامپ خواست چنانچه می‌تواند طبق وعده‌اش جنگ در اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت به اتمام برساند به کی‌یف سفر کند.

 

زلنسکی در مصاحبه‌ با شبکه انگلیسی «اخبار کانال ۴» گفت: «بله، لطفا دونالد ترامپ. من تو را به کی‌یف دعوت می‌کنم.اگر می‌توانی جنگ را ۲۴ ساعته تمام کنی فکر می‌کنم شایسته است که به کی‌یف بیایی. هر روز بیایی من هستم.»

 

رئیس‌جمهور اوکراین خاطرنشان کرد اگر ترامپ فرمولی برای پایان دادن به جنگ دارد مایل است بداند که آن فرمول چیست.

 

زلنسکی چند ماه پیش گفته بود فقط ۲۴ دقیقه زمان نیاز دارد تا برای ترامپ توضیح دهد که او هم نمی تواند ظرف مدت ۲۴ ساعت صلح را در اوکراین برقرار سازد.

 

پیشتر دونالد ترامپ مدعی شده بود، در صورت انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا می‌تواند مسئله جنگ اوکراین را ظرف مدت ۲۴ ساعت حل کند.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

روسیه به شدت با هرگونه حرکت در راستای الحاق اوکراین به ناتو مخالفت کرده است و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده که این یک «خط قرمز» برای روسیه خواهد بود.

 

اوکراین تمایل خود برای پیوستن به ناتو را از سال ۲۰۰۸ اعلام کرده است. این اقدام به شدت با مخالفت روسیه مواجه شد. دولت روسیه تأکید کرد که گسترش حوزه ناتو به سرزمین های شوروی سابق امنیت ملی و حوزه نفوذ آن را تهدید می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر