پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

زلنسکی خواستار سفر ترامپ به کی‌یف شد

زلنسکی خواستار سفر ترامپ به کی‌یف شد رئیس‌جمهور اوکراین از دونالد ترامپ خواست چنانچه می‌تواند طبق وعده‌اش جنگ در اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت به اتمام برساند به کی‌یف سفر کند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 20
کد خبر: ۲۲۴۱۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین از دونالد ترامپ خواست چنانچه می‌تواند طبق وعده‌اش جنگ در اوکراین را ظرف ۲۴ ساعت به اتمام برساند به کی‌یف سفر کند.

 

زلنسکی در مصاحبه‌ با شبکه انگلیسی «اخبار کانال ۴» گفت: «بله، لطفا دونالد ترامپ. من تو را به کی‌یف دعوت می‌کنم.اگر می‌توانی جنگ را ۲۴ ساعته تمام کنی فکر می‌کنم شایسته است که به کی‌یف بیایی. هر روز بیایی من هستم.»

 

رئیس‌جمهور اوکراین خاطرنشان کرد اگر ترامپ فرمولی برای پایان دادن به جنگ دارد مایل است بداند که آن فرمول چیست.

 

زلنسکی چند ماه پیش گفته بود فقط ۲۴ دقیقه زمان نیاز دارد تا برای ترامپ توضیح دهد که او هم نمی تواند ظرف مدت ۲۴ ساعت صلح را در اوکراین برقرار سازد.

 

پیشتر دونالد ترامپ مدعی شده بود، در صورت انتخاب مجدد به عنوان رئیس جمهور آمریکا می‌تواند مسئله جنگ اوکراین را ظرف مدت ۲۴ ساعت حل کند.

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونتسک اعلام کرده است.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

روسیه به شدت با هرگونه حرکت در راستای الحاق اوکراین به ناتو مخالفت کرده است و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه هشدار داده که این یک «خط قرمز» برای روسیه خواهد بود.

 

اوکراین تمایل خود برای پیوستن به ناتو را از سال ۲۰۰۸ اعلام کرده است. این اقدام به شدت با مخالفت روسیه مواجه شد. دولت روسیه تأکید کرد که گسترش حوزه ناتو به سرزمین های شوروی سابق امنیت ملی و حوزه نفوذ آن را تهدید می‌کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار