دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

زلنسکی: تکلیف پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را روشن کنید

رئیس جمهور اوکراین روز یکشنبه خواستار مشخص شدن تکلیف این کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۷ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 29
کد خبر: ۱۳۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «ولودمیر زلنسکی» که با یک رسانه هلندی مصاحبه می‌کرد، گفت که «مارک روته» نخست وزیر هلند باید شفاف سازد که آیا اوکراین آینده‌ای در اتحادیه اروپا خواهد داشت یا خیر.

زلنسکی در ادامه این مصاحبه گفت: «من بسیار آشکارا به وی گفتم اگر فکر می‌کنید ما جایی در اتحادیه نداریم باید آن را به صورت شفاف بگویید».

رئیس جمهور اوکراین اضافه کرد: «شما واقعا به ما کمک می‌کنید و من برای آن بسیار سپاسگزارم اما تا آنجایی که به اتحادیه اروپا مربوط می شود، شما در مورد همه چیزهایی که ما می خواستیم بشنویم سکوت کرده‌اید».

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که انتقادها از رئیس‌جمهور اوکراین در خصوص عضویت در ناتو و امتناع از حل درگیری‌ها در دونباس در حال افزایش است.

«شینزو آبه» نخست وزیر سابق ژاپن در سخنانی گفت: «اگر ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور اوکراین وادار به متعهد شدن برای عدم پیوستن به ناتو می‌شد یا وادار می‌شد که درجه بالایی از استقلال را به دو قلمرو در شرق کشور دهد، احتمالاً جلوگیری از درگیری‌ها در اوکراین امکانپذیر بود».

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ 24 فوریه (پنجم اسفند ماه) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس دونتسک و لوهانسک برای دفاع در مقابل حملات اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی در این کشور اروپایی را صادر کرد و هدف از این عملیات را نازی زدایی و خلع سلاح کی‌‌یف اعلام کرد اما کشورهای غربی از همان ابتدا با تشدید فشار تحریم‌ها و عرضه تسلیحات به اوکراین به مسکو پاسخ دادند.

روسیه از همان آغاز عملیات نظامی خود در اوکراین از مقام‌های کی‌یف درخواست کرد که رسماً وضعیت بی‌طرفی خود را اعلام کنند و از درخواست برای عضویت در ناتو صرفنظر کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر