کاهش بیش از ۹۵ درصدی بارش‌ها در ۲۰ استان مدارس و ادارات تهران فردا چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ضریب بومی‌گزینی در آزمون‌های استخدامی ۴۰ درصد افزایش یافت قوانین مرخصی معلمان و کارمندان دولت جزئیات جذب ٩٠ هزار نیروی فرهنگیان برای آموزش و پرورش خبر خوش برای آموزش و پرورشی‌ها: افزایش سن داوطلبان فرهنگیان تا ۳۰ سال و تعدیل مصوبه تاثیر معدل در کنکور به‌زودی ابلاغ می‌شود ماجرای پیدا شدن پیکر ۷۴ نفر در سد کرج چه بود؟ خبر مهم نماینده مجلس درباره قانون جدید مهریه؛ مجازات برای این مردان که طلاق می‌خواهند ارتقای رتبه معلمان مدارس محروم، روستایی و استثنایی از مهر امسال پای دادستانی به کلیپ غیراخلاقی بازیکن ملوان کشیده شد/ تشکیل پرونده قضایی چین ویزای جدیدی برای جذب نخبگان فناوری جهان معرفی کرد نارضایتی وزیر آموزش و پرورش از وضعیت سرانه آموزشی در این استان مشخصات دوربین گلکسی S26 و S26 پلاس سامسونگ + ظرفیت باتری جزییات تعطیلی مدارس استان تهران فردا سه شنبه ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۴ شاخص آلودگی هوا تهران امروز دوشنبه ۱۹ آبان فروش طرح ترافیک به مدت ۴۸ ساعت در پایتخت ممنوع شد

بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع

مدیرکل هواشناسی مازندران با توجه به بارش برف و باران در راه مازندران، بر پرهیز از سفر‌های غیرضروری به مناطق کوهستانی طی یک هفته جاری تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۵ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ هوشنگ بهزادی، مدیرکل هواشناسی مازندران، با اشاره به هشدار هواشناسی و اعلام سطح نارنجی اظهار داشت: سامانه سرد و بارشی از جمعه سوم اسفند وارد استان می‌شود و تا اواخر وقت سه‌شنبه هفته آتی کل استان را در بر خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه انتظار می‌رود بارش متناوب باران، کاهش محسوس دما و بارش برف را به همراه داشته باشد، افزود: بارش متناوب باران و برف (گاهی رگبار، رعدوبرق و احتمال تگرگ)، کاهش محسوس دما، لغزندگی جاده‌ها و انسداد راه‌های روستایی و محور‌های کوهستانی کولاک برف، کاهش دید، سقوط بهمن، ریزش سنگ و احتمال رانش در مناطق کوهستانی، آبگرفتگی معابر در مناطق ساحلی و جلگه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی مازندران گفت: همچنین بالا آمدن آب رودخانه‌ها، طوفانی شدن دریا از جمله پیش‌بینی‌های هواشناسی برای استان مازندران طی این مدت است.

بهزادی با اعلام بر اینکه طی این مدت بارش باران نسبتاً شدیدی در سطح استان به‌ویژه بارش برف را در مناطق میان‌بند و مرتفع انتظار داشته که شدت آن از عصر یکشنبه تا صبح سه‌شنبه هفتم اسفند امسال به حداکثر مقدار می‌رسد، بیان کرد: پرهیز از سفر‌های غیرضروری به مناطق کوهستانی، مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی و سوخت کافی، پاک‌سازی کانال‌های هدایت آب و دهانه پل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، مقاوم‌سازی سازه‌های کم مقاوم و سست‌بنیان مدیریت مصرف انرژی و سایر اقدامات پیشگیرانه را مردم و مسافران داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه طبق این پیش‌بینی در ارتفاع ساحلی و جلگه‌ای تا ۱۵ درجه و در ارتفاعات تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد کاهش دما خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: این کاهش دما تا صبح روز چهارشنبه، هشتم اسفند تا منفی یک و روز بعد آن تا منفی سه درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی می‌شود. /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار