سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟

ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه

روز جمعه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب، بارش باران گاهی رعدوبرق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۰۳ آذر ۱۴۰۱ - 2022 November 24
کد خبر: ۱۶۰۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر امروز پنج شنبه در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم است و در شهرهای صنعتی تهران، البرز، اراک و اصفهان افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

همچنین بعدظهر در ارتفاعات واقع در جنوب و جنوب غرب کشور افزایش ابر و رگبار پراکنده دور از انتظار نیست. در شمال غرب و غرب کشور نیز افزایش ابر در ساعات بعدظهر و در شهرهای مرزی رگبار پراکنده گاهی وزش باد و رعدوبرق پیش بینی می‌شود.

روز جمعه با ورود سامانه بارشی به غرب کشور در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب، همچنین بعدظهر در خوزستان، غرب اصفهان، چهارمحال و بختیاری و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران ابرناکی، بارش باران گاهی رعد وبرق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

شنبه بارش در این مناطق به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.

روز یکشنبه گستره بارش در شمال غرب کشور است همچنین با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر بارش، وزش باد وکاهش نسبی دما در شرق اردبیل،گیلان و مازندران شروع می شود.

دوشنبه بارش در سواحل شمالی کشور، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی و در ارتفاعات البرز شرقی نیز بارش باران گاهی رعد وبرق وز وزش باد رخ می‌دهد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار