رادان: دشمن با معیشت و بنزین به دنبال آشوب در کشور است/ استفاده از ظرفیت بسیجیان در مأموریت‌های پلیس همسر شهید سید بشری خامنه‌ای: همسرم به معنای واقعی‌ام ابی‌های پدر بود/ با همسر شهیدم ۲۶ سال زندگی کردم/ ۱۱ سال آن را در جوار رهبر شهید بود سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران مساوی است با ضربات سنگین به گلوگاه‌های انرژی و منافع حیاتی آمریکا سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم

پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم

پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم رئیس‌جمهوری گفت: ما از اول گفتیم می‌خواهیم مذاکره کنیم ولی نه به هر قیمتی. نمی‌شود کسی دستش را بگذارد روی گلویت و بگوید بیا حرف بزنیم!
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۸ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 20
کد خبر: ۲۷۱۶۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان در سفر یک‌روزه به غرب استان تهران در نشست با «فرهیختگان و نخبگان» این منطقه، اظهار کرد: ما که از اول گفتیم می‌خواهیم مذاکره کنیم ولی نه به هر قیمتی. کسی دستش را بگذارد روی گلویت و بگوید بیا حرف بزنیم! ترامپ بگوید باید اینگونه و آنگونه باشید بعد بگوید بیایید گفت‌و‌گو کنیم!

وی ادامه داد: ترامپ می‌گوید نه باید موشک داشته باشید و نه اسلحه و بعد اسرائیل را بگذارد بالا سرمان که هروقت آمد بمباران کند و آمریکا از او دفاع کند. کاری که اسرائیل با مردم فلسطین و لبنان انجام داد را کدام وجدان بیداری قبول می‌کند؟ آمریکا و اروپا که دم از حقوق بشر می‌زند نه‌تنها پشتیبانی کردند که به او بمب هم دادند.

رئیس‌جمهوری یادآور شد: در خود آمریکا هم جوانانی بلند شدند و به این رفتار اعتراض کردند؛ آن وقت در ایران عده‌ای خیال دیگری می‌کنند. ممکن است من آدم بدی باشم و شما با من دعوا داشته باشید، اما با نامردی‌ها هم دعوا داشته باشید.

پزشکیان تاکید کرد: آنها بچه‌ها و زنان را زیر آوار بردند و بمباران کردند. تو اگر مردی با مرد بجنگ چرا زن و بچه را بمباران می‌کنی؟ اگر آدم قرار است زیر چتر روباه بخوابد بگذار سیل بیاید و آدم را ببرد، اما زیر چتر این نامرد‌ها نخوابیم.

وی یادآور شد: ما ممکن است باهم حرف داشته باشیم و اختلاف، همیشه هم اینطور بوده که دختر و پسر من سلیقه‌ای دارند و من هم سلیقه‌ای، اما به خاطر سلیقه که کسی با کسی دعوا نمی‌کند. قرار نیست ما از عزت و سربلندی خود به خاطر تهدیدی که می‌کنند کوتاه بیاییم.

رئیس‌جمهوری تصریح کرد: اگر شما و ما برای حل مسائل تصمیم بگیریم راه‌حل پیدا می‌کنیم. او خیال می‌کند اگر ما را تهدید کند ما فردا می‌گوییم تو را به خدا بیا ما هرچه بفرمایید انجام می‌دهیم! ما انسان هستیم و عزت داریم؛ عزتمندانه بیایند تا گفت‌و‌گو کنیم، اما قرار نیست زیر بار زور برویم.

وی با اشاره به وضعیت فرهنگ و آموزش گفت: ما بر این باوریم هرجا امکانات و فضای آموزشی لازم است خواهیم ساخت. پول هم نداریم، اما خواهیم ساخت، چون مردم را داریم. ما نباید چشم به دیگران داشته باشیم، به امید خدا همه این مشکلات را حل خواهیم کرد.

پزشکیان تاکید کرد: تغییر رفتار زمان‌بر است و باید مقداری تحمل خود را بیشتر کنیم و یکدیگر را تحمل کنیم. اگر کسی علیه من کار کرده و به من فحش داده، این نگاه اوست و اگر قرار باشد من هم مثل او باشم که باید همیشه دعوا کنیم.

رئیس‌جمهوری گفت: مسلمانان منطقه که به یک میلیارد می‌رسند اگر باهم برادر بودند آیا ۲ میلیون صهیونیست نسل‌کش می‌توانست آنان را به این وضعیت بیندازد؟ ما را به جان هم انداختند و او هم پررویی می‌کند و همه از او می‌ترسند، چون آمریکا از او پشتیبانی می‌کند، اما ما نمی‌ترسیم و نخواهیم ترسید. این چیزی است که برازنده جامعه ماست و معنی اش این نیست که نمی‌توانیم مشکل خود را حل کنیم. ما باقدرت بر مشکلات غلبه خواهیم کرد، اما حل مشکل نیازمند زمان است.

وی یادآور شد: ۴۷ سال است که برای ما مدرسه می‌سازند، اما تمام نشده است ولی ما می‌خواهیم بسازیم و تمامش کنیم. ما مراکز بهداشتی را می‌سازیم و تمامش می‌کنیم. ما روش آموزش را در مدارس تغییر خواهیم داد و به همان دلیلی که گفتم دروغ نخواهم گفت. این حرف‌ها شعار نیست و می‌توانید بعداً از من بپرسید. چون اگر شما و مردم در صحنه بیایید می‌توانیم این اقدامات را انجام دهیم.

پزشکیان تصریح کرد: من در زمان انتخابات پیامی از اینکه این کار و آن کار را خواهم کرد و این پول را خواهم داد بر زبان نیاوردم، اما اکنون می‌گویم که این اقدامات را انجام خواهم داد و با تمام وجود برای مردم خود تلاش خواهم کرد. من خود را جدا از مردم نمی‌دانم و می‌خواهم کنار مردم باشم.

رئیس‌جمهوری در پایان گفت: اکنون جز اینکه بار سنگین مشکلات مردم بر دوش ماست، عایدی ندارم و برای قوم و خویش و دارودسته خود کاری نمی‌کنم، بلکه برای مردم و کشورمان کار می‌کنم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار