دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ کودکان مبتلا به «ام اس» زودتر پیر می‌شوند مغز انسان هیچ‌وقت پُر نمی‌شود؛ حافظه بی‌مرز، نه محدود شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند

آغاز طرح ویژه تعزیرات برای ماه رمضان و نوروز از فردا

طرح ویژه تعزیرات برای ماه رمضان و نوروز از ۵ اسفند آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای طرح ویژه تعزیرات در ماه رمضان و نوروز از ۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

 

محمدعلی اسفنانی درباره فعالیت گشت‌های تعزیرات در ایام عید نوروز و ماه رمضان، گفت: هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز طرح ویژه تعزیرات برای نظارت بهتر بر بازار اجرا می‌شود. امسال هم همانند سال گذشته به دلیل اینکه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هم تلاقی دارد، این دو طرح با هم ادغام شده است و طرح ویژه تعزیرات از ۵ اسفندماه آغاز می‌شود و تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه بازار هدف، کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و عید نوروز است، گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و نیز بازرسان وزارت جهاد کشاورزی در بحث کالاهای اساسی موارد بازرسی و تنظیم گزارش‌ها را برعهده دارند و برخی از مراجع دیگر مثل دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان استاندارد، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و اتاق اصناف در کنار آن‌ها برای ما گزارش تهیه کرده و تخلفات احتمالی را بررسی می‌کنند.

 

اسفنانی گفت: علاوه بر اختصاص شعب سیار در قالب گشت‌های مشترک با کمک و همراهی دستگاه‌های مسئول نسبت به حضور میدانی در بازار اقدام خواهیم کرد.

 

وی افزود: این گشت‌ها حتی در ایام تعطیل، تخلفات حوزه بازار را گزارش می‌دهند و به تخلفات رسیدگی و حکم صادر و اجرا می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار