آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

آغاز طرح ویژه تعزیرات برای ماه رمضان و نوروز از فردا

طرح ویژه تعزیرات برای ماه رمضان و نوروز از ۵ اسفند آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از اجرای طرح ویژه تعزیرات در ماه رمضان و نوروز از ۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد.

 

محمدعلی اسفنانی درباره فعالیت گشت‌های تعزیرات در ایام عید نوروز و ماه رمضان، گفت: هر ساله در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز طرح ویژه تعزیرات برای نظارت بهتر بر بازار اجرا می‌شود. امسال هم همانند سال گذشته به دلیل اینکه ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هم تلاقی دارد، این دو طرح با هم ادغام شده است و طرح ویژه تعزیرات از ۵ اسفندماه آغاز می‌شود و تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه بازار هدف، کالاهای مورد نیاز ماه رمضان و عید نوروز است، گفت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت و نیز بازرسان وزارت جهاد کشاورزی در بحث کالاهای اساسی موارد بازرسی و تنظیم گزارش‌ها را برعهده دارند و برخی از مراجع دیگر مثل دانشگاه‌های علوم پزشکی، سازمان استاندارد، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و اتاق اصناف در کنار آن‌ها برای ما گزارش تهیه کرده و تخلفات احتمالی را بررسی می‌کنند.

 

اسفنانی گفت: علاوه بر اختصاص شعب سیار در قالب گشت‌های مشترک با کمک و همراهی دستگاه‌های مسئول نسبت به حضور میدانی در بازار اقدام خواهیم کرد.

 

وی افزود: این گشت‌ها حتی در ایام تعطیل، تخلفات حوزه بازار را گزارش می‌دهند و به تخلفات رسیدگی و حکم صادر و اجرا می‌شود./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده