پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

بسته جدید تحریم‌های لندن و بروکسل علیه روسیه

بسته جدید تحریم‌های لندن و بروکسل علیه روسیه در حالی‌که دولت انگلیس در حال آماده سازی بسته جدید کمک به اوکراین و تحریم‌های جدید علیه روسیه است، اتحادیه اروپا نیز در سومین سالگرد آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین، شانزدهمین بسته تحریم‌های خود علیه مسکو را تأیید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 22
کد خبر: ۲۷۱۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه "تلگراف" گزارش داده است که کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، ممکن است در روز 24 فوریه (سومین سالگرد آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین ) از اعمال تحریم‌های جدید علیه مسکو و همچنین ارائه بسته کمکی نظامی اضافی به کی‌یف خبر دهد.

 

این روزنامه نوشت: «نخست‌وزیر از  فرصت سومین سالگرد [آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین] استفاده خواهد کرد تا روز دوشنبه از "بسته سه‌گانه ضربتی" شامل کمک نظامی [به کی‌یف] و تحریم‌ها [علیه مقامات مسکو] خبر دهد.»

 

در این گزارش تأکید شده که این موضع‌گیری جنگ‌طلبانه با سیاست‌های دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، در تضاد است، به‌ویژه در شرایطی که شکاف بین ایالات متحده و اروپا در حال افزایش است. "تلگراف" نوشت: «این موضع‌گیری در تضاد شدید با رویکرد آقای ترامپ است که در روزهای اخیر ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین را دیکتاتور خوانده و بر لزوم پایان سریع درگیری تأکید کرده است.»

 

یک روز پیش از این، آندری کلین، سفیر روسیه در  لندن، اعلام کرد که مسکو ایده استقرار نیروهای حافظ صلح بریتانیایی در اوکراین را نمی‌پذیرد. وی همچنین این سوال را مطرح کرد که آیا بدون برگزاری انتخابات جدید در اوکراین، امکان رسیدن به یک توافق مسالمات آمیز وجود دارد.

 

در همین راستا، وزرای امور خارجه 27 کشور عضو اتحادیه اروپا قرار است روز 24 فوریه شانزدهمین بسته تحریم‌های فردی و اقتصادی علیه روسیه را تأیید کنند. یک منبع عالی‌رتبه اروپایی در این باره گفت: «وزرای خارجه شانزدهمین بسته تحریم‌های فردی و اقتصادی علیه روسیه را تصویب خواهند کرد.»

 

بر اساس گزارش رسانه‌ها، این محدودیت‌ها شامل ممنوعیت واردات آلومینیوم خواهد بود و همچنین 73 کشتی متعلق به ناوگان دریایی روسیه و 13 بانک جدید این کشور ممکن است به فهرست تحریم‌ها اضافه شوند.

 

پیش‌تر، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه اشاره کرده بود که کشورهای اروپایی در حالی بسته‌های تحریمی جدیدی را آماده می‌کنند که خودشان با بحران اقتصادی شدیدی مواجه هستند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار