پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

تأمین ارز کالا‌های اساسی با نرخ مصوب ۲۸۵۰۰ تومان برای سال آینده

معاون اول رئیس جمهور گفت: آرامش بازار شب عید و ماه مبارک رمضان بسیار مهم است و تثبیت و کنترل قیمت‌ها توسط وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌ها در مقطع فعلی از راهبرد‌های دولت است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا عارف عصر امروز (یکشنبه) در جلسه ستاد تنظیم بازار، افزایش بازرسی‌ها و نظارت و همچنین مقابله با محتکرین را از اقدامات و اولویت‌های اصلی دولت و ستاد تنظیم بازار برای برقراری آرامش اقتصادی در چند ماه گذشته برشمرد و تأکید کرد: دستگاه‌های نظارتی با قوت و جدیت نظارت بر قیمت‌ها و برخورد با محتکرین را ادامه دهند چرا که با تدابیر اندیشیده شده کالا‌های اساسی با ارز مصوب نیمایی و ترجیحی در چند ماه گذشته تأمین شده است، اما عده‌ای سودجو با برهم زدن فضای روانی جامعه به دنبال گران فروشی و سو استفاده هستند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با قدردانی از شهرداری تهران برای کمک به دولت در راستای توزیع کالا‌های اساسی، از وزارت جهاد کشاورزی خواست با هماهنگی شهرداری تهران از ظرفیت میادین میوه و تره‌بار برای عرضه کالا‌های تنظیم بازاری حداکثر استفاده شود.

همچنین در این جلسه به وزارت جهاد کشاورزی اجازه قیمت‌گذاری و کنترل نظارت جدی بر بازار در محصولات کشاورزی به ویژه کالا‌های مصرفی ماه مبارک رمضان و ایام عید داده شد.

همچنین در این جلسه اعلام شد، ارز کالا‌های اساسی با نرخ مصوب ۲۸،۵۰۰ تومان برای سال آینده تأمین می‌شود و میزان ارز مورد نیاز برای تأمین کالا‌های اساسی تغییری نخواهد داشت.

در ادامه این جلسه، گزارشی از مقایسه روند تغییرات میانگین قیمت کالا‌های منتخب در کشور ارائه شد.

همچنین شرکت ملی صنایع پتروشیمی گزارشی از تنظیم بازار محصولات پتروشیمی، برنامه‌ریزی برای محصولات دارای کمبود و عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی ارائه کرد.

در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس‌کل بانک مرکزی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سخنگوی دولت، دبیر هیأت دولت، شهردار تهران و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، مقرر شد گزارش نظارت‌ها و بازرسی‌های انجام شده توسط اتاق اصناف و دستگاه‌های نظارتی به طور مرتب در جلسات ستاد تنظیم بازار ارائه شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده