سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

قالیباف: جلسه مجلس با رئیس‌جمهور محرمانه و غیرعلنی بود

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر حمید رسایی مبنی بر اینکه جلسه هفته گذشته مجلس با حضور رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد غیرعلنی نبود، گفت: آن جلسه محرمانه و غیرعلنی بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام حمید رسایی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، ۷ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، اظهار کرد: بر اساس ماده ۷۵، اگر به نماینده‌ای به صورت صریح یا تلویحی نسبتی داده شود، آن نماینده حق دفاع دارد. امروز آقای زارعی نفر سومی بود که در خصوص بنده اظهار نظر کرد و در روزهای گذشته دو نماینده دیگر نیز اظهاراتی داشتند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: سه نفر از نمایندگان گفتند که رسایی جلسه غیرعلنی را منتشر کرده و کار خلاف قانون انجام داده و من در این مورد آئین‌نامه را می‌خوانم. در آن روز خاص جلسه غیرعلنی که در آئین‌نامه آمده باشد، نداشتیم در حالی که در آئین‌نامه ما فقط یک جلسه غیرعلنی داریم که شرح و توضیح آن در قانون ۱۰۲ آمده است و اگر شما ماده دیگری درباره جلسه غیرعلنی می‌شناسید، اعلام کنید.

 

رسایی ادامه داد: در این ماده نیز آمده است در صورت اضطرار که رعایت امنیت کشور ایجاب کند به تقاضای کتبی رئیس جمهور و یکی از وزرا یا ۱۰ نماینده جلسه غیرعلنی تشکیل می‌شود و در این صورت تقاضا کننده جلسه غیرعلنی دلایل خود را مطرح می‌کند و پس از آن رأی‌گیری می‌شود و اگر این جلسه بخواهد منتشر شود، نمایندگان باید اظهار نظر کنند و اگر این موضوع رأی آورد مشروح آن منتشر می‌شود. من در آن جلسه خاص نطق سه دقیقه‌ای خود را منتشر کردم و البته آن جلسه، جلسه غیرعلنی آئین‌نامه‌ای نبود، پس انتشار محتوای آن جلسه اشکالی نداشت.

 

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این نماینده گفت: آن جلسه، حتماً جلسه محرمانه و غیرعلنی بود و دلیلش اعلام شده بود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار