شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است سخنگوی سپاه: حمله به کشتی‌های متخلف با هماهنگی مسئولان ارشد نظام انجام شد

قالیباف: جلسه مجلس با رئیس‌جمهور محرمانه و غیرعلنی بود

قالیباف: جلسه مجلس با رئیس‌جمهور محرمانه و غیرعلنی بود رئیس مجلس در پاسخ به تذکر حمید رسایی مبنی بر اینکه جلسه هفته گذشته مجلس با حضور رئیس‌جمهور و وزیر اقتصاد غیرعلنی نبود، گفت: آن جلسه محرمانه و غیرعلنی بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام حمید رسایی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، ۷ اسفند ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی، اظهار کرد: بر اساس ماده ۷۵، اگر به نماینده‌ای به صورت صریح یا تلویحی نسبتی داده شود، آن نماینده حق دفاع دارد. امروز آقای زارعی نفر سومی بود که در خصوص بنده اظهار نظر کرد و در روزهای گذشته دو نماینده دیگر نیز اظهاراتی داشتند.

 

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: سه نفر از نمایندگان گفتند که رسایی جلسه غیرعلنی را منتشر کرده و کار خلاف قانون انجام داده و من در این مورد آئین‌نامه را می‌خوانم. در آن روز خاص جلسه غیرعلنی که در آئین‌نامه آمده باشد، نداشتیم در حالی که در آئین‌نامه ما فقط یک جلسه غیرعلنی داریم که شرح و توضیح آن در قانون ۱۰۲ آمده است و اگر شما ماده دیگری درباره جلسه غیرعلنی می‌شناسید، اعلام کنید.

 

رسایی ادامه داد: در این ماده نیز آمده است در صورت اضطرار که رعایت امنیت کشور ایجاب کند به تقاضای کتبی رئیس جمهور و یکی از وزرا یا ۱۰ نماینده جلسه غیرعلنی تشکیل می‌شود و در این صورت تقاضا کننده جلسه غیرعلنی دلایل خود را مطرح می‌کند و پس از آن رأی‌گیری می‌شود و اگر این جلسه بخواهد منتشر شود، نمایندگان باید اظهار نظر کنند و اگر این موضوع رأی آورد مشروح آن منتشر می‌شود. من در آن جلسه خاص نطق سه دقیقه‌ای خود را منتشر کردم و البته آن جلسه، جلسه غیرعلنی آئین‌نامه‌ای نبود، پس انتشار محتوای آن جلسه اشکالی نداشت.

 

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این نماینده گفت: آن جلسه، حتماً جلسه محرمانه و غیرعلنی بود و دلیلش اعلام شده بود./ مهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار