لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

درگیری سنگین نیرو‌های امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم

فرماندار ویژه چابهار با اشاره به درگیری نیرو‌های امنیتی با تروریست‌های جیش‌الظلم در این شهر گفت: ۶ نفر از اعضای گروهک ترویستی دستگیر شدند و یک نفر دیگر به هلاکت رسید.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 25
کد خبر: ۲۷۲۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا نورا فرماندار ویژه شهرستان چابهار با اشاره به درگیری نیرو‌های امنیتی با تروریست‌ها در این شهر اظهار داشت: در این عملیات تاکنون ۶ نفر از اعضای گروهک ترویستی دستگیر و یک تروریست به هلاکت رسید.

وی با بیان اینکه عملیات سنگین نیرو‌های امنیتی با گروهگ ترویستی در چابهار پس از شناسایی و محل اختفای آنها و با هماهنگی اعضای شورای تامین در حال انجام است، افزود: پاکسازی تروریست‌ها از این منطقه همچنان ادامه دارد.

رئیس شورای تامین چابهار با بیان اینکه شورای تامین چابهار با جدیت پیگیر امنیت مردم است و به هیچ گروه ترویستی اجازه ناامنی در این شهرستان را نخواهد داد، تصریح کرد: افرادی که نیرو‌های امنیتی با آنان درگیر شدند از اعضای گروهک تروریستی جیش‌الظلم هستند.

وی تاکید کرد: نباید برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی با این افراد که تنها به دنبال نا امن کردن چابهار هستند همراهی کنند.

سرپرست فرمانداری چابهار با ابراز تاسف از حادثه چند روز اخیر گروهک تروریستی جیش الظلم در ساختمان بنیادمسکن، افزود: با اشراف اطلاعاتی کامل و پیگیری‌های مجدانه نیرو‌های امنیتی از تردد و شناسایی محل سکونت آنها؛ اقدامات سنگین برای دستگیری این افراد آغاز شد.

وی با بیان اینکه اوضاع شهر چابهار توسط نیرو‌های امنیتی تحت کنترل است، از معتمدان و روحانیان خواست این جنایت‌ها و اقدامات گروهک‌های تروریستی را محکوم کنند.

فرماندار چابهار تاکید کرد‌: در این عملیات نیرو‌های اداره اطلاعات و قرارگاه شهید فولادی نیز مشارکت داشتند و بدون هیچگونه تلفانی این عملیات انجام شده است.

وی با بیان اینکه این گروه قصد داشت در ایام پایانی سال عملیات انجام دهد و ناامنی‌ها را تشدید کنند، گفت: با اقتدار نیرو‌های امنیتی انتظامی این اقدام ان‌ها خنثی شد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار