اعلام ساعات کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها از اول مهرماه ۱۴۰۴ جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

درگیری نیرو‌های تکاوری با افراد مسلح در ریگان/ یک متهم کشته شد

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، جزییات درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با افراد مسلح در شهرستان ریگان طی شامگاه چهارشنبه را تشریح و چگونگی مرگ یکی از افراد متهمان را بیان کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان، جزییات درگیری نیرو‌های یگان تکاوری ابوذر با افراد مسلح در شهرستان ریگان طی شامگاه چهارشنبه را تشریح و چگونگی مرگ یکی از افراد متهم را بیان کرد.

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری استان کرمان، مهدی بخشی روز پنجشنبه در این باره توضیح داد: ماموران یگان تکاوری ابوذر حین انجام ماموریت‌های خود، به یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ مشکوک شدند و دستور ایست دادند که سرنشینان خودرو پس از مواجهه با نیرو‌های انتظامی، تیراندازی به سمت خودرو ماموران و فرار کردند و ماموران انتظامی نیز با رعایت قانون به‌کارگیری سلاح، متقابلا به سمت خودرو مذکور تیراندازی انجام دادند.

وی ضمن اشاره به این مطلب که خودرو اشرار مسلح حامل سه نفر بوده که در این درگیری مجروح شدند، تصریح کرد: مجروحان حادثه بلافاصله به بیمارستان منتقل شدند که یکی از متهمان در بیمارستان جان باخته است.

مدعی العموم در کرمان خاطرنشان کرد: در بازرسی از خودرو متهمان یک قبضه سلاح به همراه مقادیری فشنگ کشف شده است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان ضمن رد شایعات مطرح شده درباره این حادثه در شبکه‌های معاند، اظهارداشت: این حادثه به هیچ عنوان جنبه امنیتی نداشته است.

بخشی تاکید کرد: نیرو‌های انتظامی و قضایی همواره در راستای حفظ آرامش و امنیت مردم در خط مقدم مبارزه با اشرار و مخلان نظم و امنیت جامعه هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار