تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ۱۴۰۵؛ آخرین خبر از ساماندهی و وضعیت استخدامی کارکنان مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت

قیمت تنظیم بازاری کالا‌های اساسی اعلام شد/ عرضه مناسب برنج وارداتی در بازار

قیمت تنظیم بازاری کالا‌های اساسی اعلام شد/ عرضه مناسب برنج وارداتی در بازار با توجه به نزدیک بودن به ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز نرخ تنظیم بازاری کالای اساسی اعلام شد و برخی کالا‌ها که در محدودیت بودند همچون روغن نیز در اختیار صنایع قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 26
کد خبر: ۲۷۲۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، نرخ تنظیم بازاری برنج وارداتی اعلام و عرضه آن آغاز شد و همچنین هزار تن برنج احتکاری کشف شده نیز به شبکه توزیع برگشت. قیمت خرمای تنظیم بازار هم مشخص شد و عرضه آن فردا آغاز می‌شود. به گفته مسئولان وزارت جهاد کشاورزی کمبودی برای تامین بازار شب عید و ماه رمضان وجود ندارد. نکته مهم این است که برنج تنظیم بازاری هندی با قیمت ۵۰ هزار تومان در تمام شبکه‌هایی که وجود دارد، بدون محدودیت عرضه خواهد شد. محصولی که عرضه آن در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار آغاز شده و به اندازه کافی و با نرخ تنظیم بازاری عرضه می‌شود. همچنین اخیراً میزان قابل توجهی برنج وارداتی احتکاری از یکی از انبار‌های برنج تهران کشف شده است.

به گفته علی محمدی مقدم - مدیر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی جهاد کشاورزی استان تهران- حدود هزار تن برنج احتکار شده ضبط و کشف شد و در شبکه‌هایی که تعیین خواهد شد در فروشگاه زنجیری و ... عرضه خواهد شد.

با توجه به نزدیکی ماه مبارک رمضان قیمت خرمای مضافتی تنظیم بازاری هم به ازای هر کیلوگرم ۱۴۸ هزار تومان تعیین شده است. با تعیین قیمت مصوب خرما بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی این محصول، در میادین میوه و تره بار و فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود.

محمدرضا طلایی- مدیرعامل سازمان تعاون روستایی استان تهران- نیز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری صدا و سیما اظهار کرد: میزان خرما بیش از نیاز کشور است و با وجود اینکه در پایان سال مصرف آن افزایشی است، هیچ مشکلی در تامین نداریم. همچنین برای تامین نیاز بازار در روز‌های منتهی به ماه مبارک رمضان و عید نوروز ۱۲ هزار تن شکر با نرخ ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای وارد چرخه عرضه شد و هیچ کمبودی نیست و به حد کافی تامین شده است و به دلیل اینکه مصرف شیرینی‌جات در این ایام رو به افزایش است، ۵۰ هزار تن روغن خام هم برای افزایش تولید روغن مایع در اختیار کارخانجات قرار گرفته است.

حمیدرضا رستگار- رئیس اتاق اصناف تهران- نیز با تاکید بر اینکه نظارت در این ایام تشدید می‌شود، اظهار کرد: سامانه ۱۲۴ برای نظارت و بازرسی است و البته که شیوه‌های اطلاع رسانی متفاوتی نیز وجود دارد که مردم می‌توانند هم به صورت حضوری و هم به صورت مکتوب و تلفنی گزارشات خود را به ما ارائه دهند. در عرض یک هفته تمام پرونده‌ها رسیدگی می‌شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار