فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد نقص فنی در سیستم ترمز کامیون کشنده ۵ فوتی در سنندج برجای گذاشت

دم کردن چای می‌تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند

بر اساس آخرین تحقیقات، دم کردن چای به حذف فلزات سنگین مانند سرب و کادمیوم با فیلتر کردن طبیعی آنها از آب کمک می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۹ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۷۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سی ان ان ان، طبق مطالعه‌ای که توسط محققان دانشگاه نورث‌وسترن در ایالات متحده انجام شد، انواع چای از جمله سیاه، سبز، اولانگ، سفید، بابونه و رویبوس برای بررسی تأثیر انواع چای، روش‌های دم کردن و نوع چای بر جذب فلزات سنگین مورد آزمایش قرار گرفتند.

محققان محلول‌های آبی را با مقادیر مشخصی از فلزات مانند سرب، کروم، مس، روی و کادمیوم ایجاد کردند و سپس آنها را نزدیک به نقطه جوش حرارت دادند. آنها برگ‌های چای را اضافه کردند و اجازه دادند برای مدت زمان‌های مختلف دم بکشد. پس از خیساندن، فلزات باقیمانده در آب را اندازه گرفتند تا میزان حذف را محاسبه کنند.

محققان تخمین زدند که دم کردن یک فنجان چای معمولی می‌تواند حدود ۱۵ درصد سرب را از آب حذف کند و دم کشیدن طولانی‌تر آن باعث حذف بیشتر فلز می‌شود.

بر اساس این مطالعه، در حالی که نتایج بر اساس عواملی مانند زمان دم کردن، نوع چای کیسه‌ای و نسبت آب به چای متفاوت است، دم کردن چای می‌تواند مقدار قابل توجهی از سرب را از آب حذف کند که مزایای بالقوه‌ای برای سلامت عمومی دارد.

«بنجامین شیندل»، نویسنده این مطالعه، گفت: «فقط خیساندن برگ‌ها در آب و دم کشیدن آن، به طور طبیعی فلزات را حذف می‌کند.»

وی همچنین خاطرنشان کرد در حالی که کیسه‌های چای نایلونی میکروپلاستیک‌ها را آزاد می‌کنند، امروزه اکثر چای کیسه‌ای‌ها از مواد طبیعی مانند سلولز ساخته می‌شوند که ممکن است ذرات الیاف بی ضرر را آزاد کنند.

شیندل افزود: «اگر مردم یک فنجان چای اضافی در روز بنوشند، شاید در طول زمان شاهد کاهش بیماری‌هایی باشیم که ارتباط نزدیکی با قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین دارند.»/ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار