بارش برف و باران در ۱۶ استان از امشب / ورود سامانه بارشی جدید حذف یارانه غذای دانشجویی صحت دارد؟ هواشناسی ایران۱۴۰۳/۱۲/۱۰؛ هشدار کولاک و بهمن در ۱۸ استان سردار رادان: رانندگان پرخطر در نوروز اجازه سفر ندارند یارانه غذای دانشجویی حذف شد؟ / توضیحات وزارت علوم موج جدید بارندگی‌ها از امروز شروع می‌شود بازگشایی زودهنگام جاده چالوس و تهران-شمال محیط‌زیست: وضعیت جسمانی «دلبر»، یوزپلنگ ماده ۱۴ ساله، خوب نیست رئیس سازمان هواشناسی کشور: ۱۵۰۰ پست سازمانی در هواشناسی بلاتصدی است اژه‌ای: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم دمای تمامی ایستگاه‌های هواشناسی تهران به زیر صفر رسید درج نشان «قلب» برای اهداکنندگان عضو روی گواهینامه رانندگی «ریلز» از اینستاگرام جدا می‌شود؟ هواشناسی: هوای سرد تا اواسط هفته آینده ماندگار است ورود سامانه بارشی از اواسط هفته آینده به کشور/ دمای تهران به منفی ۵ درجه می‌رسد

یارانه غذای دانشجویی حذف شد؟ / توضیحات وزارت علوم

معاون وزیر علوم، مبلغ پرداختی دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ برای هر پُرس غذای گران‌قیمت، متوسط و ارزان‌قیمت را به ترتیب، ۱۵ هزار تومان، ۱۲ هزار تومان و ۷۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: تهیه غذای دانشجویان در دانشگاه‌ها توسط پیمانکاران طرف قرارداد، صورت می‌گیرد و ما بابت هر پَُرس غذای دانشجویی، بین ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان به پیمانکاران پرداخت می‌کنیم، بنابراین عمده هزینه این غذا از طرف دولت پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۷۵

به گزارش راهبرد معاصر، سعید حبیبا شامگاه پنجشنبه درباره فرآیند تخصیص یارانه غذایی دانشجویی از سال ۱۳۹۷ تاکنون توضیح داد و گفت: از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۱، دولت از محل هدفمندی یارانه ها، مبالغی را برای کمک به تغذیه دانشجویان وزارت علوم و وزارت بهداشت در نظر می‌گرفت که برای مثال، رقم آن در سال ۱۳۹۷ حدود ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۸ نزدیک به ۳۰۰ میلیارد تومان بود و روند افزایشی آن تا سال ۱۴۰۱ ادامه داشت.

وی افزود: این مبالغ از طرف سازمان برنامه و بودجه به سازمان امور دانشجویان پرداخت میشد و سازمان نیز مبلغ مربوطه را در اختیار دانشگاه‌ها قرار می‌داد تا اینکه در سال ۱۴۰۱، با توافق مجلس شورای اسلامی و سازمان برنامه و بودجه، بنا شد اعتبارات کمک تغذیه دانشجویان مستقیما به دانشگاه‌ها پرداخت شود و سازمان امور دانشجویان به عنوان واسطه، از این فرآیند حذف شود که مسئولان وقت سازمان هم با این اقدام، موافق بودند.

حبیبا تصریح کرد: بعد از این توافق، بودجه تغذیه دانشجویی در داخل بودجه دانشگاه‌ها تحت عنوان خدمات دانشجویی دیده شده و توسط سازمان برنامه و بودجه به هر دانشگاه تخصیص یافته و توسط خزانه به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود و تاکنون خدشه‌ای در این فرآیند ایجاد نشده است.

معاون وزیر علوم، مبلغ پرداختی دانشجویان در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ برای هر پُرس غذای گران‌قیمت، متوسط و ارزان‌قیمت را به ترتیب، ۱۵ هزار تومان، ۱۲ هزار تومان و ۷۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: تهیه غذای دانشجویان در دانشگاه‌ها توسط پیمانکاران طرف قرارداد، صورت می‌گیرد و ما بابت هر پَُرس غذای دانشجویی، بین ۹۰ تا ۱۲۰ هزار تومان به پیمانکاران پرداخت می‌کنیم، بنابراین عمده هزینه این غذا از طرف دولت پرداخت می‌شود.

وی به دانشجویان اطمینان خاطر داد که هیچ تغییری در اختصاص یارانه غذای دانشجویی به وجود نیامده و از آنها خواست تا به شایعات توجه نکنند و اخبار حوزه دانشجویی را از مسئولان وزارت علوم و از مراجع رسمی دنبال کنند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار