زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

نواف سلام در بازدید از جنوب لبنان: هر گونه حمله به یونیفل را رد می‌کنیم

«نواف سلام» در بازدید از جنوب لبنان گفت: ارتش در حال انجام وظایف و تقویت استقرار خود برای برقراری ثبات در جنوب کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 28
کد خبر: ۲۷۲۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، «نواف سلام»، نخست وزیر لبنان اظهار کرد: ارتش مسؤول دفاع از کشور است و مسؤولیت حفظ امنیت و حفاظت از حاکمیت آن را برعهده دارد.

به گفته نواف سلام، ارتش در حال انجام وظایف و تقویت استقرار خود برای برقراری ثبات در جنوب کشور است.

تلویزیون المنار ضمن پوشش بازدید نخست وزیر از مناطق جنوب کشور و محل استقرار ارتش لبنان به نقل از نخست وزیر آورده است: دولت برای توانمندسازی ارتش لبنان از طریق افزایش تعداد، تجهیز، آموزش و بهبود شرایط آن تلاش خواهد کرد که این امر توانایی‌های ارتش لبنان را برای دفاع از کشور افزایش می‌دهد.

سلام ادامه داد: ما هر گونه حمله به یونیفل را رد و تأکید می‌کنیم که بدون تردید برای دستگیری و پاسخگویی مسؤولین این امر تلاش خواهیم کرد و مایلیم همه اقدامات را برای جلوگیری از تکرار آن انجام دهیم.

این سفر سلام همراه با تجمع اعتراضی تعدادی از اهالی شهرک‌های ویران شده در مقابل پادگان صور در جنوب بود، جایی که بالگرد سلام در آنجا فرود آمد.

در حالی که این اولین سفر سلام به جنوب لبنان از زمان گرفتن رای اعتماد پارلمان است، خبرگزاری ملی این کشور گزارش داد: هواپیما‌های جنگی دشمن صهیونیستی بر فراز بخش شرقی جنوب لبنان در حال پرواز هستند.

نخست وزیر نواف سلام با هلیکوپتر همراه با «تامارا زین» وزیر محیط زیست، سفر به جنوب را آغاز کرد که شامل بازدید از پادگان ارتش لبنان در صور و مرجعیون و ۲ توقف در خیام و نبطیه خواهد بود.

این در حالی است که وزارت بهداشت لبنان از شهادت ۲ نفر و زخمی شدن یک نفر دیگر در نتیجه ۲ حمله رژیم صهیونیستی به شهر هرمل در شرق لبنان خبر داد.

مرکز عملیات اضطراری بهداشت عمومی وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد که این ۲ حمله توسط نیرو‌های اشغالگر رژیم صهیونیستی با استفاده از یک پهپاد انجام شد که یک خودرو را در شهر هرمل هدف قرار داد که منجر به شهادت ۲ نفر و زخمی شدن یک نفر دیگر شد.

ارتش اشغالگر در این راستا مدعی شد حمله هوایی اسرائیل خودرویی را در هرمل هدف گرفت که در آن یک عضو حزب‌الله به نام «مهدی شاهین» بوده است.

در همین راستا، رسانه‌های لبنان، گزارش دادند که هواپیمای بدون سرنشین اسرائیلی ۲ موشک به خودروی «پیک‌آپ» در یک جاده فرعی نزدیک صلیب سرخ شلیک کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار