دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

بزرگراه شهید چمران امشب مسدود می‌شود

رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران گفت: بزرگراه شهید چمران امشب مسدود می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 02
کد خبر: ۲۷۲۴۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ مصطفی زینی‌وند؛ رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: از ساعت 23:30 امشب دوازدهم اسفند 1403 مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید چمران ـ قبل از پل بزرگراه شهید حکیم مسدود می‌شود و جریان ترافیک عبوری از این مسیر از طریق رمپ خروجی موجود به سمت بزرگراه شهید حکیم هدایت خواهد شد.

 

رئیس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص علت این محدودیت ترافیکی بیان کرد: این انسداد مسیر به منظور ایجاد فضا و محیطی ایمن و امن برای استقرار نفرات و ماشین‌آلات پروژه نصب عرشه پل دوربرگردان غیرهمسطح شمال به شمال در حال احداث این محدوده صورت می‌گیرد.

 

وی افزود: برای اجرای این پروژه و انسداد مسیر صرفاً تا ساعت 05:00 بامداد فردا مجوز صادر شده است و پس از این زمان، محدودیت‌ها برداشته می‌شود و وضعیت تردد به حالت عادی خود بر می‌گردد.

 

سرهنگ زینی‌وند در خصوص مسیرهای جایگزین بزرگراه شهید چمران در زمان اعمال این محدودیت ترافیکی گفت: شهروندان در زمان انسداد این مسیر می‌توانند از طریق میدانگاهی شهید حکیم یا به سمت شرق تا بزرگراه کردستان و یا به سمت غرب تا بزرگراه شیخ فضل الله نوری ادامه مسیر دهند و از طریق این دو محور موازی با بزرگراه شهید چمران به مقاصد خود برسند./ تسنیم

ارسال نظر