وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

هشدار مقام کره شمالی به دولت ترامپ

مقام ارشد کره شمالی با اشاره به اقدامات نظامی تحریک‌آمیز آمریکا و اعزام ناو هواپیمابر به کره جنوبی، به دولت واشنگتن درباره اقدام تلافی‌جویانه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 04
کد خبر: ۲۷۲۶۴۹

به گزارش راهبرد معاصر. کیم یو جونگ، معاون دبیرکل کمیته مرکزی حزب حاکم کره شمالی و خواهر قدرتمند کیم جونگ اون، رهبر این کشور اعزام ناو هواپیمابر «یواس‌اس کارل وینسون» آمریکا به کره جنوبی را یک حرکت نظامی تحریک‌آمیز توصیف کرد و نسبت به اقدام تلافی‌جویانه به دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هشدار داد.

 

به گفته کیم جو یونگ، کره شمالی در نظر دارد تا با تقویت قوای هسته‌ای بازدارنده و افزایش اقدامات در راستای مقابله با تحریکات تهدیدکننده علیه امنیت پیونگ‌یانگ در سطح راهبردی، اقدام تلافی‌جویانه اتخاد کند.

 

اظهارات تهدیدآمیز مقام ارشد کره شمالی پس از ورود ناو هواپیمابر آمریکایی به بندر کره جنوبی در روز یکشنبه، مطرح شده است. این ناو مجهز به پیشرانه هسته‌ای، نخستین ناو هواپیمابر آمریکایی است که پس از روی کار آمدن مجدد ترامپ در شبه‌جزیره کره لنگر می‌اندازد.

 

خبرگزاری مرکزی کره شمالی به نقل از کیم یو جونگ نوشت: کره شمالی اقدامات بی‌ملاحظه و مشهود آمریکا و نیروی دریایی این کشور را که امنیت یک کشور مستقل را نقض کرده و فضای صلح‌آمیز تمام منطقه را به خطر می‌اندازد را قویاً محکوم می‌کند.

 

به گفته وی، «دولت ترامپ از طریق تشدید اقدامات تحریک‌آمیز سیاسی و نظامی، سیاست خصمانه دولت جو بایدن را در قبال کره شمالی ادامه می‌دهد و این اقدامات برای پیونگ‌یانگ کفایت می‌کند تا بازدارندگی هسته‌ای خود را به طور نامحدود تقویت کند.»

 

مقام عالیرتبه کره شمالی همچنین به سایر اقدامات تحریک‌آمیز دولت ترامپ از جمله اعزام بمب‌افکن B-۱B به شبه جزیره کره در جریان رزمایش مشترک با کره جنوبی و ژاپن در حد فاصل ۱۵ ژانویه تا ۲۰ فوریه اشاره کرد و تعهد این سه کشور در کنفرانس امنیتی مونیخ مبنی بر خلع سلاح هسته‌ای پیونگ‌یانگ را به شدت مورد انتقاد قرار داد.

 

تنش‌های تازه بین کره شمالی و آمریکا، امیدها درباره بازگشت ترامپ و بهبود روابط بین دو کشور را کمرنگ کرده است؛ روابطی که در دوران ریاست جمهوری بایدن رو به وخامت گذاشت.

 

ترامپ در دوره نخست ریاست جمهوری‌اش در سال‌های ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰، در اجلاسی با کیم جونگ اون شرکت کرد و در جریان کارزار انتخاباتی‌اش نیز بار دیگر نسبت به احیای روابط با پیونگ‌یانگ متعهد شد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار