غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

عارف: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی است

عارف: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی است معاون اول رئیس جمهور گفت: حج فرصتی برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی در برابر «ایران هراسی» غرب است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 06
کد خبر: ۲۷۲۸۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در بیستمین جلسه «شورای عالی حج و زیارت» با بیان اینکه تمامی خادمان سازمان حج و زیارت و زائران، می‌توانند نمایندگان شایسته‌ای برای کشورمان در بزرگترین گردهمایی جهان اسلام باشند، گفت: این نمایندگان عزیز می‌توانند پیام اینکه انقلاب اسلامی «چه می‌گوید و چه می‌کند» را به همه مسلمان و جهانیان برسانند و از فرصت بزرگ حج، برای تبیین چهره واقعی ایران اسلامی در برابر «ایران هراسی» غرب استفاده کنند.

در این جلسه که امروز (پنجشنبه) با حضور مدیران ارشد وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های فعال در حوزه حج و زیارت در دفتر معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، در ابتدا گزارش جامع و مبسوطی درباره اقدامات صورت گرفته برای مراسم حج گذشته توسط مدیران سازمان حج و زیارت ارائه شد.

پس از استماع این گزارش و توضیحات مدیران ارشد سازمان حج و زیارت، پیشنهاد‌های مربوط به فعالیت‌های وزارت خارجه در زمینه دیپلماسی فعال در خصوص ایجاد شرایط مطلوب برگزاری حج تمتع و عمره مفرده زائران جمهوری اسلامی از طریق انجام مذاکرات و برقراری تعاملات لازم با مسئولان ذی‌ربط عربستانی و گزارش نتیجه آن به شورای عالی حج، تامین و تخصیص ارز عملیاتی سالانه مورد نیاز سازمان حج و زیارت توسط بانک مرکزی، صدور مجوز کلی سالانه برای سفر‌های خارجی کارکنان جهت عملیات‌های اجرایی و نظارتی سازمان حج و زیارت و جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اصلاحیه بودجه ۱۴۰۱ و مفاد بودجه ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، قیمت‌گذاری حج تمتع، عمره مفرده و اعتاب مقدسه توسط کمیته منتخب، مجوز به کارگیری شرکت‌های هواپیمایی سایر کشور‌ها توسط اعضای این شورای عالی مورد بررسی قرار گرفته و درباره آنها تصمیم‌گیری شد.

در ادامه این جلسه، عارف با بیان اینکه باید بدون منت به زوار خدمت کنیم، گفت: هم خادمان زوار و هم زائران همگی نمایندگان شایسته نظام جمهوری اسلامی هستند و هر کدام از آنان می‌توانند به عنوان سفیر، برای رساندن پیام انقلاب اسلامی باشند، آنان این امکان را دارند که فضاسازی‌هایی که غربی‌ها علیه نظام جمهوری اسلامی، انجام داده‌ا ند را خنثی کنند، اما ما نیز باید دقت کنیم که بی‌منت به زوار خدمت کنیم و تصور نکنیم که منتی بر سر آنان داریم.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: این سفیران می‌توانند به مسلمانان و جهانیان بگویند که «ما چه می‌گوییم و چه کار می‌خواهیم بکنیم» و علاوه بر آن که بهره معنوی شخصی را از حج می‌برند، پیام حق و واقعی نظام را به همگان برسانند.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه خطاب به مدیران شورای عالی حج گفت: مدیران دست اندرکار باید با دقت و به واسطه ضابطه، مأموران اعزامی به حج و عتبات را انتخاب کنند چرا که هرکدام از این نمایندگان، نقش مضاعفی در نمایندگی جمهوری اسلامی دارند، آنان نظام را از ابعاد اخلاقی، سیاسی، مذهبی و خدمتگزاری نمایندگی می‌کنند و باید تاثیرگذار باشد.

وی در ادامه افزود: در مراسم حج که همه مسلمانان در آن حضور دارند، زائران و نمایندگان ما می‌توانند با تبادل اطلاعات و تبیین شرایط واقعی کشور، در مقابل تلاش غرب برای ایران هراسی بایستند، اما در این مسیر به هماهنگی و انسجام نیاز داریم که از خداوند می‌خواهیم در این مسیر به ما توفیق خدمت عنایت فرماید.

کلمات کلیدی: عارف ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار