کشف محموله سلاح و مهمات جنگی در تایباد علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید!

بودجه «شیر مدارس» در انتظار تصویب در مجلس

به گفته دبیرکمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش علی رغم اینکه امسال بودجه‌ای برای توزیع رایگان شیر در مدارس اختصاص نیافت، اما در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ رقمی برای این موضوع پیش بینی شده که در حال بررسی در مجلس است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 07
کد خبر: ۲۷۲۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، حسین اسداللهی با بیان اینکه در قانون بودجه ۱۴۰۳ علی رغم درخواست آموزش و پرورش، اعتباری از سوی سازمان برنامه و بودجه برای توزیع شیر در مدارس لحاظ نشد گفت: برای امسال درخواست حداقل اعتباری جهت اجرای این طرح در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته نیز ارائه شد که در آن نقاط هدف شناسایی و معرفی شده بود، اما تامین اعتباری صورت نگرفت.

وی با تاکید بر اینکه برای سال آتی در لایحه بودجه ۱۴۰۴ رقمی پیشنهاد شده است افزود: این رقم در حال تصویب، ابلاغ و بررسی در مجلس است که اگر محقق شود، سال آینده اعتبار خوبی را برای اجرای طرح شیر مدرسه خواهیم داشت.

دبیرکمیته ملی شیر وزارت آموزش و پرورش در توضیح اینکه در صورت تصویب چه مدارسی تحت پوشش قرار می‌گیرند؟ ادامه داد: جزییات موضوع در مجلس در حال بررسی است. در برنامه هفتم پیشرفت که قانون بالادستی است، در کنار قوانین دیگر مانند قانون امنیت غذایی و قانون بودجه ۱۴۰۴ به مدارس ابتدایی دولتی اشاره شده، اما باید منتظر ماند و دید در مجلس کار به کجا می‌رسد.

اسداللهی در ادامه به نگاه رئیس جمهور به آموزش در کشور به عنوان مهمترین رویداد سال ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور، کل دولت را برای رشد و پیشرفت دستگاه آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی بسیج کرده‌اند که نشان از نگاه بلند ایشان به آموزش و پرورش دارد. همچنین هرهفته جلساتی را به موضوع توسعه عدالت آموزشی، محیط‌های آموزشی و کیفیت آموزشی اختصاص می‌دهند که نشان از عنایت وی به حوزه آموزش و پرورش است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر