فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی

آمریکا: نشست با مقامات اوکراینی در عربستان برگزار می‌شود

آمریکا: نشست با مقامات اوکراینی در عربستان برگزار می‌شود استیو ویتکاف تأیید کرد که مذاکرات صلح میان آمریکا و اوکراین هفته آینده در عربستان برگزار خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 07
کد خبر: ۲۷۲۸۹۵

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، استیو ویتکاف، نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور اوکراین اعلام کرد: وی به همراه مارکو روبیو، وزیر امور خارجه و مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا، هفته آینده برای مذاکره با مقامات اوکراینی به عربستان سعودی سفر خواهند کرد.

وی در گفت‌وگویی در مقابل کاخ سفید گفت: در حال هماهنگی برای برگزاری این نشست در ریاض یا حتی جده هستیم، بنابراین مکان دقیق آن هنوز مشخص نیست، اما قطعاً در عربستان سعودی خواهد بود.

ویتکاف همچنین افزود: هدف ما تدوین چارچوبی برای توافق صلح و برقراری یک آتش‌بس اولیه است.

این نشست، نخستین دیدار سطح بالای مقامات آمریکا و اوکراین پس از دیدار پرتنش دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی در ۲۸ فوریه خواهد بود. پس از آن دیدار، ترامپ تبادل اطلاعات و کمک‌های آمریکا به اوکراین را قطع کرد.

استیو ویتکاف نامه رئیس‌جمهور اوکراین به دونالد ترامپ را «گام مثبت اولیه» توصیف کرد. وی خاطر نشان کرد: ممکن است زلنسکی در آینده مجدداً به کاخ سفید دعوت شود.

ویتکاف گفت: رئیس‌جمهور آمریکا تأکید کرده که راهی برای بازگشت وجود دارد و رئیس‌جمهور زلنسکی نشان داده که در این مسیر حسن نیت دارد. او عذرخواهی و قدردانی خود را اعلام کرده و گفته که خواهان صلح است.

وی مدعی شد: در نهایت، هدف اصلی صلح است. رئیس‌جمهور فردی نتیجه‌گراست. او به دنبال یک نتیجه خوب است و نتیجه خوب یعنی صلح، پایان جنگ و جهانی بهتر./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار