ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رژیم صهیونیستی برق تنها مرکز تامین آب غزه را قطع کرد

رژیم صهیونیستی برق تنها مرکز تامین آب غزه را قطع کرد رژیم صهیونیستی برق تنها مرکز آب شیرین کن غزه را که در نتیجه تلاش‌های بین‌الملی راه اندازی شده بود، قطع کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر رسانه‌ای دولت فلسطین در غزه اعلام کرد که در ادامه سیاست‌های سیستماتیک نسل‌کشی و محاصره، رژیم اشغالگر برق ایستگاه آب شیرین کن جنوب را که از طریق خط انتقالی F۱۱ تغذیه می‌شد، قطع کرد. این ایستگاه، تنها مرکز تأمین آب در غزه بود که هنوز برق دریافتی از رژیم اشغالگر داشت. این اقدام چند ساعت پس از اعلام وزیر انرژی رژیم صهیونیستی مبنی بر قطع کامل برق غزه صورت گرفت.

 

دفتر مذکور در بیانیه خود افزود: ما این اقدام را به شدت محکوم می‌کنیم، به ویژه که این ایستگاه پس از تلاش‌های بین‌المللی چند ماه پیش به شبکه برق متصل شده بود.

 

دفتر اطلاع رسانی دولت فلسطین در غزه گفت: یادآور می‌شویم که اسرائیل از اکتبر ۲۰۲۳، هم‌زمان با آغاز جنگ علیه مردم فلسطین، برق کل نوار غزه را به طور کامل قطع کرده است. این اقدام بحران انسانی بی‌سابقه‌ای را به همراه داشته و بخش‌های حیاتی از جمله بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی، چاه‌های آب، ایستگاه‌های آب‌شیرین‌کن و تأسیسات تصفیه فاضلاب را با فاجعه مواجه کرده است.

 

در همین رابطه «فرانچسکا آلبانیز» گزارشگر ویژه سازمان ملل در سرزمین‌های فلسطینی تاکید کرد که قطع برق و جلوگیری از تأمین نیازهای اساسی در غزه توسط رژیم صهیونیستی، مصداق آشکار نسل‌کشی است.

 

وی هشدار داد که عدم اعمال تحریم‌ها یا ممنوعیت ارسال تسلیحات به اسرائیل، این رژیم را در ارتکاب یکی از قابل پیشگیری ترین جنایات نسل‌کشی در تاریخ معاصر یاری می‌دهد./ مهر

کلمات کلیدی: غزه فلسطین برق
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار