نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

هشدار رییس دیوان عالی کشور به زمین‌خواران

هشدار رییس دیوان عالی کشور به زمین‌خواران رییس دیوان عالی کشور گفت: به جرم‌هایی مانند زمین‌خواری و قلع‌وقمع درختان که کیان زیست محیطی کشور را دچار مخاطره می‌کند، بدون مسامحه رسیدگی می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۹ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری؛ رییس دیوان عالی کشور، صبح روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه، به مناسبت روز درختکاری و هفته منابع طبیعی، در حیاط ساختمان کاخ دادگستری یک اصله نهال میوه کاشت.

در این مراسم، رییس دیوان عالی کشور با تأکید بر اهمیت حفظ منابع طبیعی و محیط زیست اظهار کرد: کاشت درخت و حفاظت از طبیعت همواره در سیره نبی مکرم اسلام (ص) و حضرات معصومین (ع) مورد تأکید بوده است و احادیث زیادی در این خصوص وجود دارد که حفظ طبیعت را به عنوان نشانه عظمت خالق یکتا معرفی می‌کند.

منتظری با اشاره به وظایف همه نهاد‌های کشوری در بحث حفظ محیط زیست و منابع طبیعی خاطرنشان کرد: همه نهاد‌های مسئول و بدنه قوای سه گانه کشور در راستای منویات رهبرمعظم انقلاب و ریاست محترم قوه قضاییه باید به تکالیف قانونی خود در این زمینه عمل کنند.

وی تأکید کرد: ما نیز در دیوان عالی کشور با دقت و حساسیت بالایی در چارچوب موازین قانونی نسبت به رسیدگی پرونده‌های قضایی مرتبط با موضوع منابع طبیعی در اولویت اقدام کرده و به جرم‌هایی مانند زمین‌خواری و قلع‌وقمع درختان که کیان زیست محیطی کشور را دچار مخاطره می‌کند، بدون مسامحه رسیدگی می‌کنیم.

این خبر می‌افزاید؛ روز ۱۵ اسفندماه به عنوان نخستین روز هفته منابع طبیعی و روز درختکاری در تقویم رسمی کشور ثبت شده است. در این هفته، مسئولان و فعالان محیط زیست به کاشت درخت پرداخته و مقام معظم رهبری نیز در این ایام تذکراتی مهم در خصوص حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست ارائه می‌دهند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار