ایجاد سامانه برای جلوگیری از زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی-راهبرد معاصر
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: دیپلمات‌های ایرانی در فرودگاه بیروت تفتیش نشده‌اند عارف: کنترل قیمت‌ها از مهم‌ترین برنامه‌های دولت است پاسدار محمدرضا نقدی: هیچ خونی در سوریه هدر نرفته / باید خود را برای حوادث بزرگ آماده کنیم آیت‌الله نوری همدانی: ایران ام‌القرای جهان اسلام است/ حفظ‌ ام‌القراء از اوجب واجبات است مشاور عملیات سپاه: وعده صادق ۳ بلاشک انجام می‌شود/ اسرائیل در انتظاری فرسایشی اسیر شده است تقدیم فراز‌هایی از دیدگاه‌های رهبر انقلاب درباره حضرت مسیح (ع) به پاپ نشست سران قوا با موضوع مدیریت بازار ارز فرمانده نیروی زمینی ارتش: نیرو‌های مسلح مانع هرگونه تعرض به خاک ایران اسلامی خواهند شد وزارت کشور: انتخابات شورا‌ها سال آینده برگزار می‌شود در هفدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ احتمال تمدید فعالیت شورا‌های ششم قوت گرفت / شورا‌ها چندساله می‌شود؟ تصویری از دیدار سردار سلیمانی و خانواده اش با رهبر انقلاب + عکس علم الهدی: جریان دیگری را در عرصه مقاومت شکل خواهیم داد پاسخ نبویان، نماینده تهران به اعتراض رسایی: دبیرخانه شورای امنیت، ابلاغ قانون حجاب را به تعویق انداخته است خطیب نمازجمعه تهران: افزایش قیمت دلار و تضعیف ارزش پول ملی خطری جدی است

ایجاد سامانه برای جلوگیری از زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی

برخی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس عصر امروز جلسه داشتند که جزئیاتی از جلسات‌شان را در این گزارش می‌خوانید.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۳ - ۱۲ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 04
کد خبر: ۱۵۳۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، برخی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس امروز جلسه داشتند که موضوعات مختلفی را با حضور مسئولان دولتی بررسی کردند که در این گزارش مباحث مطرح شده در این کمیسیون‌ها را می‌خوانید:

*عزم و اراده جدی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات و ارائه اینترنت با کیفیت

احمد راستینه هفشجانی  سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در تشریح جلسه امروز کمیسیون متبوعش گفت: عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای پاسخگویی به سوالات چند تن از نمایندگان مهمان اعضای کمیسیون فرهنگی بود که وزیر گزارش کاملی از عملکرد یکساله خود ارائه کرد و اقدامات موثر وزارتخانه در راستای تکمیل شبکه ملی اطلاعات تشریح شد.

وی افزود: طبق گزارش وزیر خدمات موثری برای تشکیل کارگروه اقتصاد ملی دیجیتال با اختیارات هیات وزیران برای ساماندهی و هدایت فعالیت‌های شغلی در بستر ظرفیت شبکه ملی اطلاعات شکل گرفته است که در این جلسه به صورت جزئی مورد توجه قرار گرفت.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی با بیا اینکه همچنین در این جلسه دغدغه‌هایی که امروز در راستای محدودیت اینترنت ایجاد شده مورد بررسی قرار گرفت، گفت:با توجه به اینکه  توان پلتفرم‌های داخلی به جهت کیفیت، سرعت و ظرفیت بسیار بالا است وزارتخانه در تلاش است مشکلات زیر ساختی آنها را کاهش دهد، امروز پلتفرم‌های داخلی خدمات مناسبی در حوزه‌های بانکی، اجتماعی و حتی آموزشی ارائه می‌کنند بر همین اساس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید زیر ساخت‌های لازم شبکه‌های اجتماعی را برای کاربران فراهم کند.

راستینه با اشاره به نقطه نظرات مطرح شده در این جلسه از سوی نمایندگان، گفت: وکلای‌ملت دغدغه‌های مردم در راستای ضعف پهنای اینترنت، مشکلات پلتفرم‌های داخلی، کسب و کارهای فضای مجازی، شبکه ملی اطلاعات عنوان کردند و مقرر شد وزیر ارتباطات از حداکثر تلاش خود برای حل مسائل عنوان شده  استفاده کند و زیر ساخت‌های لازم را جهت ارائه خدمات برای عموم جامعه فراهم  کند.

*امکان پیگیری زمین‌خواری با سامانه پنجره واحد مدیریت زمین فراهم شد

ذبیح الله اعظمی سخنگوی کمیسیون کشاورزی نیز در توضیح جلسه امروز این کمسیون گفت: دستور کار جلسه امروز کمیسیون کشاورزی بررسی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین بود. این سامانه فعالیت خود را پس از راه اندازی آزمایشی در استان‌های مختلف آغاز کرده است.

وی در توضیح مزایای این سامانه گفت: یکی از مزیت‌های سامانه پنجره واحد مدیریت زمین جلوگیری از زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی به صورت هوشمند و برخط است، موارد وقوع تخلف در حوزه زمین‌خواری و تغییر کاربری اراضی با استفاده از سامانه مذکور بلافاصله قابل رصد و پیگیری است و گزارش آن را به اداره ذی‌ربط ارائه می‌دهد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی در ادامه با بیان اینکه سامانه پنجره واحد مدیریت زمین محلی برای ارائه درخواست صدور مجوز از سوی افراد متقاضی است، گفت:با توجه به تخلفات عدیده در زمینه صدور مجوزها سامانه مطرح شده می‌تواند منجر به کاهش بروکراسی اداری، تسریع در صدور مجوزها، حذف تخلفات مالی، حذف استعلامات موازی و کاهش هزینه‌ها می‌شود و متقاضی در این سامانه می‌تواند به صورت مستقیم با کارشناس مربوطه ارتباط برقرار کند.

اعظمی در توضیح اهمیت سامانه مذکور اظهار کرد: یکی از دلایل اهمیت سامانه پنجره واحد مدیریت زمین جبران کمبود نیروی انسانی، سرعت بخشیدن در شناسایی تخلفات و جلوگیری از تبانی است، زیرا سامانه پایش اراضی با استفاده از تصاویر ماهواره‌‌ای و سامانه هوشمند بر تغییر کاربری اراضی نظارت می‌کند و حداکثر با فاصله زمانی سه روزه تخلفات را گزارش و ذخیره می‌کند و نوع تخلف را به مراجع قضایی گزارش می‌دهد.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: یکی از موارد مهم از توانایی‌های سامانه پنجره واحد مدیریت زمین کشاورزی، رصد مناطق چهارگانه محیط زیستی و معادن فعال و غیر فعالی است که به محیط زیست خسارت وارد می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر