زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

حمله شهرک نشینان صهیونیست به کرانه باختری

منابع فلسطینی گزارش دادند که شهرک نشینان صهیونیست با حمله به یک شهرک فلسطینی به اموال فلسطینیان یورش برده و ماشین‌های آنان را به آتش کشیدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 11
کد خبر: ۲۷۳۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، شهرک نشینان صهیونیست سحرگاه سه شنبه به شهرک‌ ام صفا در غرب شهر رام الله و در مرکز کرانه باختری اشغالی حمله کردند و ۳ خودروی فلسطینی را به آتش کشیدند.

 

مروان صباح، رئیس شورای شهرک ام صفا در بیانیه‌ای تاکید کرد که گروهی از شهرک نشینان به شهر حمله کرده و سه خودرو را سوزانده‌اند. او افزود: اوضاع در این شهر متشنج است، جایی که فلسطینیان به دلیل تشدید حملات شهرک نشینان در اضطراب دائمی به سر می‌برند.

 

این مقام فلسطینی تاکید کرد: این شهر چندین سال است که از حملات شهرک نشینان و اشغال زمین رنج می‌برد و ارتش اشغالگر اسرائیل ورودی‌های اصلی را بسته و مانع تردد فلسطینی‌ها شده است.

 

بر اساس داده‌های کمیسیون مقاومت دیوار و شهرک‌سازی فلسطین (دولتی)، اقدامات رژیم تروریستی اسرائیل منجر به آوارگی ۲۹ جامعه فلسطینی متشکل از ۳۱۱ خانواده با جمعیتی حدود دو هزار نفر از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا پایان سال ۲۰۲۴ در کرانه باختری شد.

 

به گفته همین مقام، در ماه فوریه گذشته، شهرک نشینان ۲۳۰ حمله را در کرانه باختری انجام دادند. از زمان آغاز جنگ و نسل کشی نوار غزه، ارتش اشغالگر اسرائیل و شهرک نشینان این رژیم حملات خود را در کرانه باختری از جمله قدس شرقی تشدید کرده‌اند که بر اساس داده‌های رسمی منجر به شهادت حدود ۹۳۰ فلسطینی، مجروح شدن نزدیک به ۷۰۰۰ نفر و دستگیری ۱۴۵۰۰ فلسطینی شد.

 

رژیم تروریستی اسرائیل با حمایت آمریکا بین ۷ اکتبر ۲۰۲۳ تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ در غزه نسل کشی کرد که بیش از ۱۶۰ هزار فلسطینی در جریان این نشل‌کشی شهید و زخمی شدند که اکثر آنها کودک و زن بودند. بیش از ۱۴ هزار فلسطینی نیز همچنان مفقود هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار