عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

اسد: اردوغان تروریست ها را به سوی اروپا گسیل خواهد کرد

رئیس جمهور در سوریه گفتگویی با راشاتودی به تحلیل اقدامات اخیر ترکیه در شمال سوریه پرداخته و رابطه اردوغان با اروپایی ها رو توام با عشق و نفرت نامیده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ از زمان آغاز بحران در سوریه، هیچ رئیس جمهور به مانند رجب طیب اردوغان مورد نفرت و مغضوب بشار اسد نبوده است. همین چند وقت پیش بود که اسد در گفتگویی اردوغان را دزد خطاب کرده و گفته بود: اردوغان دزد است. (دیروز) کارخانه‌ها، گندم و نفت سوریه را دزدید و امروز مشغول دزدیدن خاک سوریه است... همه سرزمین سوریه یک اهمیت دارد اما ما طبق اولویت‌ها و وضعیت نظامی میدانی عمل می‌کنیم.

 

رئیس جمهور سوریه در گفتگویی با راشاتودی به تحلیل تحولات منطقه و رابطه ترکیه با اتحادیه اروپا پرداخته است. اسد در ادامه گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی گفت، روابط رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و اتحادیه اروپا دو وجه دارد آنها در عین اینکه از او متنفرند به او نیاز هم دارند.

 

اسد تاکید کرد: روابط بین اروپا و ترکیه بر پایه عشق و نفرت است یعنی اگرچه اروپا از رهبری ترکیه متنفر است اما کشورهای اروپایی نمی‌توانند به آنچه وی می‌گوید، گوش ندهند. به واقع، روابط بین رجب طیب اردوغان و اتحادیه اروپا یک مسیر دو طرفه است؛ آنها از او متنفر هستند اما او را هم می‌خواهند.

 

اسد افزود: نگرانی اولیه برای اروپا نباید این باشد که آوارگان سوری از ترکیه به اروپا فرستاده می‌شوند بلکه باید نگران این باشند که کشورهای اروپایی متحد صدها هزار افراط‌گراست.

 

وی ادامه داد، چگونه اتحادیه اروپا می‌تواند از چند میلیون که اکثر آنها میانه رو هستند و کمی از آنها ترویستند، بهراسد در حالیکه این اتحادیه به صورت مستقیم از ده‌ها هزار و شاید صدها هزار تروریست در داخل سوریه حمایت می‌کند و اصلا نگران این نیست که آنها به کشورهای خودشان در اروپا برگردند؟

 

رئیس جمهوری سوریه گفت، در حالیکه ممکن است برخی از افراط‌گرایان در میان افرادی باشند که از سوریه فرار می‌کنند، برای اروپا خطرناک‌تر این است که از تروریست‌ها در سوریه حمایت می‌کنند و این بخش خطرناک‌تر ماجراست.

 

اسد تصریح کرد: اکثر سوری‌هایی که کشور را به مقصد ترکیه ترک کرده‌اند این کار را به دلیل تروریسم در سوریه انجام دادند.

 

رئیس‌جمهوری سوریه گفت، اروپایی‌ها اردوغان اسلام‌گرای متعصب را می‌شناسند و می‌دانند او تندروها یا تروریست‌ها را روانه کشورهایشان خواهد کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده