مخالفت کُردها با فراخوان ارتش سوریه-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

مخالفت کُردها با فراخوان ارتش سوریه

فرمانده نیروهای سوریه دموکراتیک پیشنهاد دولت سوریه مبنی بر الحاق شبه نظامیان کُرد به ارتش این کشور را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۰۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 31
کد خبر: ۲۶۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک روز پس از پیشنهاد دولت سوریه مبنی بر پیوستن شبه نظامیان کُرد سوریه به ارتش این کشور، فرماندهان میدانی کُرد به مخالفت با این پیشنهاد پرداخته اند.

 

روز گذشته بود که وزارت دفاع سوریه از شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (موسوم به قسد) خواست که برای مقابله با تجاوز ترکیه به خاک سوریه، با ارتش همراه شوند.

 

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در بخشی از این بیانیه آمده است: «فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح پس از تسلط بر مناطق گسترده‌ای در [منطقه] الجزیره سوریه از عناصر گروه‌های موسوم به قسد دعوت می‌کند که به یگان‌های ارتش بپیوندند».

 

در این بیانیه عنوان شده است که هدف فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح از طرح این دعوت، مقابله با تجاوز ترکیه است که خاک سوریه را تهدید می‌کند.

 

در این بیانیه آمده است: «فرماندهی کل ارتش و نیروهای مسلح آماده پذیرش نیروها و یگان‌هایی است که تمایل دارند به آن بپیوندند و آمادگی دارد به وضعیت کسانی که به خدمت سربازی نرفته‌اند یا از نظر امنیتی تحت تعقیب هستند، رسیدگی کند».

 

در بیانیه مذکور تصریح شده است که «ما در سوریه با یک دشمن روبرو هستیم و باید با ملت یکپارچه سوریه –چه عرب و چه کُرد- برای بازپس‌گیری وجب به وجب خاک سوریه خون بدهیم».

 

نیروهای دمکراتیک سوریه در واکنش به این فراخوان دمشق برای پیوستن شبه‌نظامیان کرد به ارتش بشار اسد را رد کرده و چنین اقدامی را نیازمند توافقی سیاسی در راستای به‌رسمیت شناختن "جایگاه و ساختار ویژه" خود و نیز "بازسازی ارتش سوریه" دانستند.

 

مظلوم عبدی، فرمانده SDF نیز خبر داد که نیروهای دمکراتیک سوریه تدابیری را پیشهاد داده‌اند که بر اساس آن، "جایگاه ویژه" این نیروها در مناطق تحت کنترل‌شان حفظ شده و با اجرایی شدن چنین تدابیری، نیروهای دموکراتیک سوریه می‌توانند "بخشی از ارتش سوریه" شوند.

 

از چند روز پیش خبرهایی مبنی بر درگیری ارتش‌های ترکیه و سوریه منتشر شد. رسانه‌های دولتی سوریه از نبردهای سنگینی در حومه شهر رأس‌العین در نزدیکی مرز این کشور با تریکه خبر داده‌اند. ترکیه هنوز وجود چنین درگیری‌هایی را تأیید نکرده است.

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه، می‌خواهد با نظر مساعد روسیه در طول ۴۰۰ کیلومتر نوار مرزی خود با سوریه منطقه حائلی را به عمق ۳۰ کیلومتر در خاک آن کشور ایجاد کند. سوریه اما این اقدام ترکیه را "اشغال" خاک خود می‌داند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار