آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

لغو ابلاغ معاون خاطی مدرسه در پی تنبیه دانش‌آموز مشهدی

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی از لغو ابلاغ معاون خاطی مشهدی در پی برخورد فیزیکی با یک دانش‌آموز خبر داد و گفت: تنبیه دانش‌آموزان یکی از تخلفات و خط قرمز آموزش و پرورش است که در رابطه با آن هیچگونه اغماض و مماشاتی نداریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 13
کد خبر: ۲۷۳۴۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد رهنما اظهار کرد: دوشنبه ۲۰ اسفند در یکی از دبستان‌های ناحیه یک مشهد برخورد فیزیکی با یکی از دانش‌آموزان انجام می‌شود که منجر به آسیب‌دیدگی و شکستگی از ناحیه لگن دانش‌آموز شده و دانش‌آموز به بیمارستان منتقل و بستری می‌شود.

وی افزود: بلافاصله بعد از اطلاع از موضوع، تحقیقات لازم در این زمینه انجام و بعد از اینکه خطای این معاون محرز شد و بلافاصله لغو ابلاغ شده و پرونده تخلف تشکیل و برای بررسی به هیات تخلفات استان ارجاع شده است.

رهنما بیان کرد: هیات تخلفات استان بعد از بررسی برابر تخلف انجام شده حکم را صادر و این حکم بلافاصله اجرا خواهد شد.

مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان رضوی در پاسخ به این سوال که آیا برخورد با موارد این‌چنینی به حد کافی بازدارنده است تا منجر به تکرار اتفاقات مانند این مورد نشود، توضیح داد: بلافاصله بعد از اطلاع از این اتفاق، موضوع را رسانه‌ای کردیم و با فرد خاطی برخورد شد، چراکه این وظیفه ذاتی ماست که با تخلفات برخورد کنیم.

‌رهنما بیان کرد: باید علاوه بر برخورد با خاطیان، این اصل تبییین شود که دانش‌آموزان این نسل، نسل متفاوتی هستند و مدل تعامل و برخورد با دانش‌آموزان هم باید متفاوت باشد و همکاران ما باید آستانه تحمل‌شان را بالا ببرند.

وی خاطرنشان کرد: مسئولان آموزش و پرورش از دانش‌آموز عیادت کرده و در حال حاضر حال عمومی دانش‌آموز مساعد است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده