نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول

سود ۴ میلیونی سهام عدالت صحت دارد؟

سود ۴ میلیونی سهام عدالت صحت دارد؟ دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت ضمن تکذیب سود ۴ میلیونی سهام عدالت گفت: به نظر می‌رسد سود سهام عدالت امسال تقریبا مشابه سال گذشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۵ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 14
کد خبر: ۲۷۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی حاجی‌وند، دستیار رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: به تازگی یکی از رسانه‌ها از پرداخت سود ۴ میلیونی تومانی برای سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر به سهامدارانی که ارزش سهام عدالت آنها یک میلیون تمام است خبر داده، که این خبر مبنای محاسباتی درستی ندارد.

او افزود: بسته به عملکردی که شرکت‌های سرمایه‌پذیر در طول سال مالی خود دارند و نیز تصمیماتی که در مجمع عمومی عادی سالانه می‌گیرند، سود تقسیمی سالانه آنها متفاوت است. از این رو این مولفه‌ها باید مبنای اعلام سود تقسیمی سال مالی ۱۴۰۲ شرکت‌هایی که بخشی از سهام آنها در قالب سهام عدالت به هم‌وطنان واگذار شده (یا همان شرکت‌های سرمایه‌پذیر)، قرار گیرد.

حاجی‌وند در پاسخ به این پرسش که پیش‌بینی‌ها از رقم واریزی سود سهام عدالت امسال به سهامداران عدالت چیست؟، توضیح داد: با توجه به عملکردی که شرکت‌های سرمایه‌پذیر داشته و نیز تصمیماتی که در مجامع خود گرفته‌اند، بنظر می‌رسد سود سهام عدالت امسال تقریبا مشابه سال گذشته باشد؛ که باز هم تاکید می‌کنم تا زمان دریافت کامل سود از شرکت‌های سرمایه‌پذیر نمی‌توان رقم دقیقی را در این خصوص اعلام کرد.

دستیار رئیس سازمان بورس در سهام عدالت در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص زمان واریز سود سهام عدالت، پاسخ داد: با توجه به پایان یافتن مجامع شرکت‌های سرمایه‌پذیر، تا کنون طی دو نوبت نامه‌نگاری با این شرکت‌ها انجام و از آنها درخواست شده اقدام به واریز سود سهام عدالت کنند؛ و تا مادامی که واریز سود‌ها توسط شرکت‌های سرمایه‌پذیر انجام نشود، نمی‌توان زمان و مبلغ مشخصی را در خصوص پرداخت سود سهام عدالت اعلام کرد.

او تاکید کرد: نظم در پرداخت سود سهام عدالت به حساب سهامداران منوط به انضباط شرکت‌های سرمایه‌پذیر در واریز به موقع سود تقسیمی مجامع است که پیگیری‌های مداوم و مستمر سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در این زمینه همواره در حال انجام است.

حاجی‌وند تاکید کرد: تلاش برای این است تا مرحله نخست توزیع سود مالی ۱۴۰۲ شرکت‌های سهام عدالت تا پایان سال صورت گیرد که البته تحقق این امر منوط به همکاری شرکت‌های سرمایه‌پذیر است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار