رئیس‌جمهور وارد پاکستان شد سی‌ان‌ان: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد رئیس شورای امنیت سازمان ملل: هنوز نشانه‌ای از فعال کردن مکانیسم ماشه وجود ندارد پزشکیان: پاکستان اعلام کرد که هرگونه حمایت و پشتیبانی که دولت و ملت ایران لازم داشته باشد، انجام می‌دهند افشای پیام محرمانه اسرائیل به دمشق درباره سویداء دستیار وزیر خارجه: مناسبات ایران و پاکستان، متعاقب تحولات اخیر وارد مرحله تازه‌ای شده است حماس: ترامپ از تکرار دروغ‌های اسرائیل خسته نمی‌شود و ما هرگز از رد آنها خسته نخواهیم شد وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد

ارتش سودان: بر مناطق راهبردی در خارطوم مسلط شدیم

ارتش سودان در بیانیه‌ای از تسلط بر مناطق راهبردی در خارطوم پایتخت این کشور در نبرد با نیرو‌های پشتیبانی سریع تحت فرماندهی حمیدتی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 16
کد خبر: ۲۷۳۷۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، ارتش سودان در بیانیه‌ای اعلام کرد: شبه نظامیان پشتیبانی سریع را درهم کوبیدیم.

در بیانیه ارتش سودان تاکید شده است که مواضع نیرو‌های تحت کنترل محمد حمدان دقلو (حمیدتی)، را درهم شکسته است.

ارتش سودان همچنین از سیطره بر برخی مناطق راهبردی در خارطوم پایتخت این کشور و وارد کردن ضربات مهلک به نیرو‌های پشتیبانی سریع تحت فرماندهی حمیدتی خبر داد.

منابع میدانی گزارش دادند که ارتش سودان با اجرای حملات پهپادی، کاخ ریاست‌جمهوری در خارطوم را هدف قرار داده و مناطق استراتژیک جدیدی را از کنترل نیرو‌های پشتیبانی سریع خارج کرده است. این درگیری‌ها هم‌زمان با افزایش تنش‌ها میان دو طرف ادامه دارد.

طبق گزارش‌های رسیده از پایتخت سودان، حمله پهپادی ارتش سودان به کاخ ریاست‌جمهوری به انهدام یک خودروی زرهی نیرو‌های پشتیبانی سریع منجر شد. در پی این حمله، برخی از نیرو‌های پشتیبانی سریع به سمت موزه سودان عقب‌نشینی کردند.

درگیری‌های شدید میان نیرو‌های زرهی ارتش و نیرو‌های پشتیبانی سریع در مرکز خارطوم، به‌ویژه در اطراف بازار سوق العربی، همچنان ادامه دارد.

به گفته منابع میدانی، ارتش سودان کنترل مناطق استراتژیک؛ ایستگاه شرونی در مرکز خارطوم، محله‌های خارطوم ۲ و نادی الأسرة و برج‌های نیلین در شرق ایستگاه شرونی و پل استراتژیک سوبارا تصرف کرده و همچنان در حال پیشروی در مرکز خارطوم است.

علاوه بر خارطوم، ارتش سودان در چندین ایالت دیگر نیز دستاورد‌هایی داشته است و شهر أبو عریف در ایالت سنار (جنوب شرقی سودان) را پس گرفته است و درگیری‌ها در شهر الفاشر، مرکز ایالت شمال دارفور، به نفع ارتش پیش می‌رود.

منطقه استراتژیک التروس در مرز بین ایالت‌های نیل سفید و سنار نیز به کنترل ارتش درآمده است./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سودان خارطوم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار