رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

آوارگی بیش از یک میلیون کودک به علت جنگ در سودان

صندوق کودکان سازمان ملل متحد اعلام کرد که بیش از 1 میلیون کودک سودانی به علت جنگ داخلی در این کشور آواره شده‌اند و شمار کودکان کشته شده در این کشور افزایش یافته است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 17
کد خبر: ۱۸۹۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرد بیش از یک میلیون کودک سودانی طی دو ماه گذشته به دنبال جنگ در این کشور، آواره‌ شده‌اند.

 

ارتش سودان تحت فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» و نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی «محمد حمدان دقلو» از پانزدهم ماه آوریل با یکدیگر وارد جنگ شده‌اند و این درگیری‌ همچنان در این کشور ادامه دارد.

 

خبرگزاری فرانسه، امروز (جمعه)، به نقل از یونیسف خبر داد افزون بر آوارگی یک میلیون کودک سودانی، گزارش‌هایی نیز درباره کشته شدن بیش از ۳۳۰ کودک و جراحت بیش از ۱۹۰۰ تن دیگر دریافت شده است.

 

صندوق کودکان سازمان ملل هشدار داد تعداد زیادی از کودکانی که در سودان حضور دارند، «با خطری بزرگ» مواجه هستند.

 

طبق داده‌های منتشر شده در رسانه‌ها و براساس اطلاعات مؤسسه «آکلد» که پایگاهی برای رصد اطلاعات مربوط به درگیری‌های مسلحانه است، جنگ سودان تاکنون به کشته شدن بیش از ۲۰۰۰ نفر منجر شده است. با این حال، احتمال می‌رود آمار حقیقی بیش از ارقام اعلام‌شده باشد.

 

«عمار عمار» سخنگوی منطقه‌ای یونیسف در بیانیه‌ای اشاره کرد که کودکان حدودا نیمی از جمعیت سودان را تشکیل می‌دهند (جمعیت سودان ۴۵ میلیون نفر) و یونیسف هر فردی را که به سن ۱۸ نرسیده باشد، در دسته کودکان طبقه‌بندی می‌کند.

 

این سازمان در اواخر ماه می نیز هشدار داده بود که بیش از ۱۳.۶ میلیون کودک سودانی به کمک‌های بشردوستانه نیاز مبرم دارند.

 

یونیسف همچنین ضمن ابراز نگرانی درباره اقلیم دارفور در سودان که یک چهارم مساحت این کشور را شکل می‌دهد، اشاره کرده بود که قطعی اینترنت و عدم امکان دسترسی به این اقلیم، جمع‌آوری اطلاعات دقیق از وضعیت مردم این منطقه را دشوار کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار