سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

موسوی: ائتلاف های آمریکایی همواره جز اسمی بی مسمی نبوده است

موسوی: ائتلاف های آمریکایی همواره جز اسمی بی مسمی نبوده است سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان با اشاره به تشکیل ائتلافی به رهبری آمریکا در منطقه خلیج فارس اظهار داشت: آمریکایی ها همواره مطامع شخصی شان را پشت نام این قبیل ائتلاف ها پنهان می نمایند، امری که گواهی بر ضعف و فقدان مشروعیت بین المللی آنهاست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ تشکیل ائتلاف دریایی آمریکا و شمار معدودی از کشورهای منطقه مدت هاست که از سوی مقامات کاخ سفید مطرح می شود، با این حال تنها چهار کشور بحرین، سعودی، نیوزیلند و استرالیا حلضر شده اند در این ائتلاف شرکت نمایند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به خبر تشکیل ائتلاف آمریکایی در خلیج فارس گفت: تاریخ نشان می دهد که ائتلاف های آمریکایی همواره جز اسمی بی مسمی نبوده و تاکنون نه تنها امنیت ایجاد نکرده بلکه باعث ناامنی و بی ثباتی بیشتر در مناطق مختلف جهان شده است.

 

سید عباس موسوی با اشاره به نیاز آمریکا به سوء استفاده از نام دیگر کشورها برای مشروع نشان دادن اقدامات یکجانبه خود افزود: این اقدام آمریکا که اهداف و مطامع خود را پشت نام معدود کشورهای دیگر پنهان می سازد نشانه ضعف و فقدان مشروعیت بین المللی است.

 

وی از کشورهای منطقه خواست تا با اتکاء به ظرفیت های خود و همسایگان در جهت امنیت پایدار و همه جانبه در منطقه گام بردارند.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری که طولانی ترین سواحل را در خلیج فارس دارد همچنان با قدرت تمام به حفظ منافع اقتصادی و امنیتی خود از جمله امنیت و ایمنی کشتیرانی در این پهنه آبی ادامه خواهد داد.

 

سیدعباس موسوی همچنین روز شنبه در حساب کاربری خود در توییتر با اشاره به اظهارات «مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزرات امور خارجه آمریکا، درباره نمایشگاه دستاوردهای حقوق بشری ایران در ژنو، نوشت: «جداً برگزاری یک نمایشگاه «حقوق بشری» ایالات متحده عالی خواهد بود. ساقط کردن هواپیمای مسافربری، تبعیض علیه سیاهان، بمباران غیرنظامیان در جنگ های بی‌پایان: از ویتنام گرفته تا عراق و یمن. بگذریم از حمایت‌های تمام و کمال از وحشی‌ترین و غیر انسانی ترین رژیم های تروریست در منطقه.»

 

وی افزود: «این به معنای واقعی کلمه «دورویی» بی شرمانه است.»

 

نمایشگاه دستاوردهای حقوق بشری جمهوری اسلامی ایران از روز دوشنبه ۱۳ آبان در محل دفتر سازمان ملل متحد در ژنو آغاز شده است.

روز گذشته اورتگاس در توییتر با اشاره به برگزاری این نمایشگاه مدعی شد ایران از بزرگترین ناقضان حقوق بشر جهان است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار