واکنش غریب‌آبادی به معیارهای خودساخته گروسی از برنامه هسته ای ایران-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

واکنش غریب‌آبادی به معیارهای خودساخته گروسی از برنامه هسته ای ایران

نماینده ایران در وین با انتشار توییتی به مصاحبه روز گذشته مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با یک روزنامه اتریشی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۲ - ۲۰ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 11
کد خبر: ۶۲۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، با انتشار توئیتی نوشت که اصطلاحاتی نظیر «گریز» و «کیفیت قابل توجه مواد هسته‌ای» جایگاهی در اسناد حقوقی آژانس ندارند

متن این توییت به شرح زیر می باشد:

ترسیم معیارهای خودساخته مانند «گریز» و «کیفیت قابل توجه مواد هسته ای» برای کشورهایی که تحت نظارت آژانس به غنی سازی اورانیوم می پردازند، غیرمرتبط بوده، ضمن این که در اسناد حقوقی آژانس نیز هیچ جایگاهی ندارد.

بیش از 1300 تن اورانیوم با غنای بالا و 300 تن پلوتونیوم در جهان وجود دارد، و برابر گزارش اجرای پادمان های آژانس در سال 2019 نیز «کیفیت قابل توجه مواد هسته ای» در سطح جهانی افزون بر 216448 بوده است. اگر اینگونه باشد، در جهان بسیار خطرناکی زندگی می کنیم!

آیا مدیرکل گروسی می تواند به ما بگوید که «کیفیت قابل توجه مواد هسته ای» برای پنج کشور ‌دارنده سلاح و همچنین کشورهایی مانند هلند، آلمان، ژاپن، برزیل و آرژانتین چقدر است؟! آیا بهتر نیست فعالیت‌های هسته‌ای تحت پادمان را اینگونه اندازه گیری نکنیم؟!

لازم به توضیح است که مدیرکل آژانس در مصاحبه خود در پاسخ به این سوال که زمان گریز هسته ای برای ایران چه زمانی است و این کشور چقدر با ساخت بمب هسته‌ای فاصله دارد، گفته بود: در آژانس، ما در مورد زمان «گریز هسته‌ای» صحبت نمی کنیم، بلکه به «کیفیت قابل توجه» مواد هسته‌ای که حداقل مقدار لازم اورانیوم غنی شده یا پلوتونیوم مورد‌ نیاز برای ساخت یک بمب است، نگاه می‌کنیم. ایران در حال حاضر «کیفیت قابل توجه» مواد هسته‌ای را ندارد.

تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار