گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

گروسی: ارائه تضمین توسط ایران ضروری است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون اشاره به رویکرد و سیاست صلح آمیز ایران نسبت به برنامه هسته‌ای خود بیان کرد: همکاری با آژانس برای ارائه تضمین‌های معتبر درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ضروری است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۶۱

به گزارش راهبرد معاصر، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با اشاره به دیدار خود با معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: دیدار به موقع با غریب آبادی معاون وزیر امور خارجه ایران. همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ارائه تضمین‌های معتبر درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران ضروری است.

پیشتر نیز غریب آبادی در خصوص این رایزنی بیان کرده بود: گفتگوی صریح و سازنده‌ای با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی داشتم. در این دیدار همکاری بین ایران و آژانس، حل و فصل دو موضوع باقی مانده، امنیت تاسیسات هسته‌ای، و آخرین تحولات پیرامون موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

وی افزود: ایران و آژانس سابقه‌ای طولانی از همکاری دارند که آنها را قادر می‌سازد تا اندک اختلافات موجود را حل کنند، منوط به اینکه به فشار‌های سیاسی بیرونی به آژانس خاتمه داده شده و آژانس نیز رویکردی مستقل، فنی، بی طرفانه و حرفه‌ای اتخاذ نماید.

معاون عراقچی تصریح کرد: ایران ضمن حفاظت از امنیت و منافع ملی خود، به همکاری با آژانس در چارچوب تعهدات پادمانی اش متعهد است./ تسنیم 

کلمات کلیدی: گروسی غریب آبادی
مطالب مرتبط
ارسال نظر