وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

حملات نظامی اسرائیل به غزه از سر گرفته شد

منابع خبری از شروع مجدد حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 18
کد خبر: ۲۷۳۹۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه الجزیره از تشدید حملات هوایی اسرائیل به نوار غزه و وقوع انفجارهایی در مناطق شمال‌غربی این منطقه خبر می‌دهند.

 

براساس این گزارش، همزمان، پهپادهای شناسایی و جنگنده‌های اسرائیلی به طور گسترده در آسمان غزه پرواز می‌کنند.

 

به گزارش خبرنگار الجزیره، در اثر این حملات، تعدادی شهید و زخمی شده‌اند.

 

در همین حال، پایگاه خبری آکسیوس آمریکا به نقل از دفتر نخست‌وزیر اسرائیل اعلام کرد که عملیات نظامی علیه حماس در غزه از سر گرفته شده است.

 

طبق گزارش این پایگاه خبری، تل‌آویو پس از رد پیشنهادهای آمریکا برای تمدید آتش‌بس توسط حماس، تصمیم به از سرگیری حملات خود گرفته است.

 

از سوی دیگر الجزیره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش داد که نیروی هوایی این رژیم موجی از حملات را در سراسر نوار غزه انجام داده است.

 

شبکه کان رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و «اسرائیل کاتز» وزیر جنگ به ارتش دستور داده‌اند که با شدت علیه حماس در غزه اقدام کند.

 

شبکه الجزیره نیز گزارش داد که جنگنده‌های اسرائیلی خانه‌ها و چادرهای فلسطینیان را در شمال، مرکز و جنوب غزه بمباران کرده‌اند.

 

ارتش اسرائیل و شاباک (دستگاه امنیتی داخلی اسرائیل) نیز در بیانیه‌ای اعلام کردند: طبق دستور مقامات سیاسی، حملات گسترده‌ای به مواضع حماس در غزه آغاز شده است.

 

دفتر نخست‌وزیری اسرائیل نیز گزارش داد: نتانیاهو و کاتس دستور حمله به مواضع حماس در نوار غزه را صادر کرده‌اند.

 

خبرنگار الجزیره گزارش داد که در نخستین حملات رژیم صهیونیستی پس از نقض توافق آتش بس در غزه ۱۳۱ فلسطینی شهید شدند که ۷۷ نفر آنها مربوط به خان یونس در جنوب نوار غزه است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار