آیا طرح کالابرگ ادامه خواهد داشت؟ قیمت مسکن در نیمه‌جنوبی پایتخت سیر تا پیاز کالابرگ الکترونیک: اعلام نوبت جدید واریز یارانه کالابرگ/ جزئیات تازه از دهک‌های مشمول جزییات جدید خبر از خرید میوه با کالابرگ الکترونیکی در میادین قیمت میوه‌های بهاری در تهران اعلام شد اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟

قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا پایان فروردین ۱۴۰۴ تمدید شد

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۴ تمدید شده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 19
کد خبر: ۲۷۴۰۴۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از صندوق بازنشستگی کشوری، حمیدرضا شیخی با اشاره به تجدید مناقصه قرارداد جدید بیمه تکمیلی، گفت: به منظور تداوم خدمات بیمه‌ای و جلوگیری از هرگونه وقفه، قرارداد فعلی با بیمه ملت تا پایان فروردین‌ماه تمدید شده است. بر این اساس، بازنشستگان و افراد تحت پوشش این قرارداد می‌توانند طبق روال قبل از خدمات بیمه تکمیلی درمان بهره‌مند شوند.

وی تأکید کرد که هرگونه تغییر در قرارداد جدید بیمه تکمیلی پس از نهایی شدن مناقصه، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به گفته شیخی، امکان انصراف از قرارداد بیمه تکمیلی درمان سال آینده از هم اکنون در درگاه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری ایجاد شده است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار