نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

ترامپ: «آلمان» متحد ارزشمند ماست

ترامپ: «آلمان» متحد ارزشمند ماست رئیس جمهور آمریکا در پیامی به مناسبت سی امین سالگرد فروپاشی دیوار برلین، به تداوم همکاری با آلمان به عنوان یک متحد ارزشمند اشاره کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۴۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور آمریکا شنبه در سی‌امین سالگرد فروپاشی دیوار برلین، آلمان را یک متحد «ارزشمند» خطاب کرد.

 

 «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا که روابط کشورش با آلمان در دوران زمامداری او رو به تیرگی نهاده، در پیامی از واشنگتن گفت: «جنگ سرد مدت زیادی است که خاتمه یافته، اما رژیم‌های استبدادی در سراسر جهان همچنان از تاکتیک‌های سرکوبگرانه تمامیت خواه به سبک اتحاد جماهیر شوروی سابق استفاده می‌کنند.»

 

وی در ادامه گفت: «من به ملت آلمان تبریک می‌گویم که اقدامات فوق‌العاده‌ای در مسیر اتحاد دوباره کشورشان و در بازسازی آلمان شرقی سابق انجام دادند. ما همکاری خود را با آلمان، یکی از متحدین بسیار ارزشمند خود ادامه خواهیم داد تا اطمینان حاصل کنیم که شعله‌های آزادی به عنوان نور امید و فرصتی برای دیدن همه جهان می سوزند.»

 

در نهم نوامبر (آبان) 1989، مرزبانان آلمان شرقی دروازه‌های دیوار برلین را به سمت  غرب باز کرده و به مردم اجازه تردد دارند. این رویداد مهم در نهایت به سقوط رژیم کمونیستی آلمان شرقی و یک سال بعد به اتحاد آلمان منجر شد.

 

 به نوشته خبرگزاری فرانسه، «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان نیز در برلین به همین مناسبت گفت که دیوار برلین  باید به آلمانی‌ها یادآوری کند که لازم است برای آزادی و دموکراسی به سم خود  اقدامی انجام دهیم.

 

«فرانک والتر اشتین مایر» رئیس جمهور آلمان نیز در سخنانی به این مناسبت آمریکا را یک شریک متقابل قابل احترام برشمرد.

 

رئیس جمهور آلمان در این زمینه گفت، این آمریکا به عنوان یک شریک متقابل محترم، به عنوان شریکی برای دموکراسی و آزادی، در برابر خودخواهی ملی، همانی است که من در آینده نیز به آن امیدوارم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار