سفر وزیر انرژی جولانی به بغداد با محوریت انتقال نفت عراق به مدیترانه سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است

سخنگوی سازمان انرژی اتمی اظهار کرد: تهدید به اسنپ‌بک، تهدیدی پوشالی و توخالی است؛ حتی در دولت قبل هم پاسخ داده شد که استفاده ناحق از مکانیزم ماشه، عکس‌العمل مناسب و شدید ایران را به دنبال خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 25
کد خبر: ۲۷۴۳۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بهروز کمالوندی» در واکنش به مواضع کشور‌های غربی برای فعال کردن مکانیسم ماشه (اسنپ‌بک)، اظهار کرد: متاسفانه یکی از ابزار‌های فشار که این روز‌ها توسط کشور‌های غربی از آن نام برده می‌شود، استفاده از مکانیزم ماشه یا به اصطلاح اسنپ‌بک است. در حالی‌که بسیار مضحک است که ایران برای تخلف دیگران تنبیه شود. اگر طرف مقابل به تعهدات خود پایبند بود، تحریم‌ها برداشته شده بود و همچنین از برجام خارج نشده بودند، طبیعتاً ایران تعهدات خود را انجام می‌داد.

وی تاکید کرد: تهدید به اسنپ‌بک، تهدیدی پوشالی و توخالی است؛ حتی در دولت قبل هم پاسخ داده شد که استفاده ناحق از مکانیزم ماشه، عکس‌العمل مناسب و شدید ایران را به دنبال خواهد داشت.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران، مکانیزم ماشه را به عنوان یک ابزار فشار مانند سایر تهدید‌های اقتصادی و نظامی می‌داند و به حتم محکم در مقابل این مسایل ایستاده و از حقوق کشور دفاع می‌کند.

وی تصریح کرد: توصیه ما این است که به‌جای رفتن به سمت بحث‌هایی نظیر استفاده از مکانیزم ماشه به دنبال این باشند که چطور می‌توانند جبران مافات کنند. ایران همیشه برای تعامل آماده است، اما این تعامل به هیچ وجه به معنای قبول فشار نیست.

کمالوندی در پایان گفت: سیاست‌های کلی کشور ما توسط مقام معظم رهبری مشخص شده است و طبیعتاً منافع کشور را در چارچوب آن سیاست‌ها پیگیری می‌کنیم. ایران کشور بزرگی است و تسلیم فشار نخواهد شد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر