تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم

اسلامی: مشارکت با بخش خصوصی را در سازمان انرژی اتمی کلید زدیم رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: ما در سازمان انرژی اتمی سه بخش داریم که مشارکت با بخش خصوصی را از سال ۱۴۰۲ کلید زدیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی، در حاشیه جلسه هیات دولت، با اشاره به تحقق شعار سال گفت: ما در سازمان انرژی اتمی سه بخش داریم که مشارکت با بخش خصوصی را از سال ۱۴۰۲ کلید زدیم. بخش اول، بخش صنایع معدنی و حوزه معدن است که با مشارکت بخش خصوصی آغاز کردیم و تاثیرات ژرفی نیز در حوزه معدن داشت که در مجال این مصاحبه نیست.

وی افزود: بخش دوم، بخش سامانه‌های پرتودهی است که مردم می‌توانند در آن مشارکت داشته باشند. این بخش را نیز فعال و زمینه پایش را ایجاد کردیم و حدود ۵۰۰ هزار تن را پوشش دادیم که بخش خصوصی می‌تواند اینها را تداوم ببخشد و گسترش بدهد.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: بخش سوم حوزه نیروگاه‌های اتمی است که مردم می‌توانند از طریق خرید سهام پروژه در آن مشارکت داشته باشند و از این طریق منابع شان برای کاری که هم تامین انرژی می‌کند و هم محیط زیست پایدار را رقم میزند، به خدمت گرفته شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار