شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران بالا گرفتن تنش‌ها بین نتانیاهو و بن گویر در آستانه انتخابات

البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات

البرهان: خارطوم آزاد شد؛ شکست نیرو‌های مورد حمایت امارات همزمان با ورود رئیس شورای حاکمیتی سودان به خارطوم، وزیر خارجه این کشور هم از شکست شبه نظامیان موسوم به واکنش سریع مورد حمایت امارات و برخی دولت‌های دیگر خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۲ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 March 26
کد خبر: ۲۷۴۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیتی سودان پس از ورود به خارطوم و حضور در کاخ ریاست جمهوری گفت: خارطوم آزاد شد.

وزیر خارجه سودان هم گفت شبه نظامیان شورشی (واکنش سریع مورد حمایت امارات و ...) به خارج از پایتخت گریختند.

وی افزود امروز پیروزی بر شبه نظامیان در خارطوم تکمیل شد، این پیروزی گام ما قبل آخر برای پایان دادن به شبه نظامیان است.

وزیر خارجه سودان تاکید کرد خارطوم از وجود شبه نظامیان پاکسازی شده و ارتش به عملیات خود در محور‌های متعدد تا پایان حضور شبه نظامیان ادامه خواهد داد.

وی تصریح کرد که ارتش سودان در این جنگ، دست برتر را دارد و شبه نظامیان (مورد حمایت امارات و برخی دولت‌های دیگر) را تحت تعقیب قرار خواهد داد، دوره آینده، طولانی نیست و تمام مناطق اعم از دارفور، کردفان و مناطقی که شبه نظامیان در آن حضور دارند، پاکسازی و آزاد خواهد شد.

این مقام سودانی گفت پیروزی بر شبه نظامیان بسیار بسیار نزدیک است.

مشاور حمیدتی فرمانده نیرو‌های موسوم به واکنش سریع گفت حضور البرهان در کاخ ریاست جمهوری سودان، ارزشی ندارد.

وی ادعا کرد که خارطوم اهمیتی (برای شبه نظامیان وابسته به امارات) ندارد، ما وارد نبرد به شیوه‌های دیگری می‌شویم، چرا که شهر‌های دیگری مهم‌تر از خارطوم هستند.

مشاور حمیدتی گفت نبرد تازه شروع شده و هرگز پایان نخواهد یافت./ تسنیم 

کلمات کلیدی: خارطوم امارات
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار