رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

ایران ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد

ایران ادامه جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی را محکوم کرد سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه حملات و جنایت‌های رژیم نژادپرست اسرائیل علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری به‌ویژه در ایام عید فطر را محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۷ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 03
کد خبر: ۲۷۴۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،  اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه  با اشاره به گزارش اخیر گزارشگر حق غذای شورای حقوق بشر سازمان ملل که خواستار فشار بر رژیم اسرائیل برای توقف سیاست تحمیل گرسنگی و قحطی به‌عندان ابزار نسل‌کشی شده است، مسئولیت ساز و کار‌های حقوق بشری سازمان ملل در این خصوص را متذکر شد و از بی‌عملی برخی کشور‌های غربی مدعی حقوق بشر از جمله انگلیس، کانادا، آلمان و فرانسه در قبال نقض‌های فاحش و نظام‌مند حقوق بشر و بشردوستانه در فلسطین اشغالی ابراز تاسف کرد و آن را نشانه روشنی از عدم صداقت این کشور‌ها در رابطه با حقوق بشر و حاکمیت قانون دانست.

 

بقائی با یادآوری مسئولیت مشترک همه دولت‌ها برای پیشگیری و مقابله با جنایات شنیع از جمله جنایت نسل‌کشی و جنایات جنگی وفق حقوق بین‌الملل، ادامه بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی را عامل عمده جری‌شدن این رژیم و تداوم کشتار و اشغالگری در فلسطین اشغالی دانست و از همه کشور‌های جهان خصوصا کشور‌های اسلامی خواست تا با همبستگی کلامی و عملی با مردم تحت ستم فلسطین، مانع تداوم کشتار زنان و کودکان بی‌پناه فلسطینی شوند.

 

 فیلیپ لازارینی رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا) جمعه گذشته در اظهاراتی با بیان اینکه از سه هفته قبل تاکنون هیچ کمک بشردوستانه‌ای وارد غزه نشده است، تاکید کرد: بشریت اکنون در تاریک‌ترین ساعت خود قرار دارد.

 

وی در پیامی در حساب کاربری خود در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: در طول برقراری آتش‌بس، روزانه ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حاوی کمک‌های بشردوستانه وارد غزه می‌شد، اما در حال حاضر حتی یک کامیون هم وارد این منطقه نمی‌شود.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه از ورود آخرین کامیون حاوی کمک‌های بشردوستانه به غزه سه هفته گذشته است، خاطرنشان کرد: این طولانی‌ترین دوره زمانی است که مردم این منطقه بدون دریافت هیچ کمکی سپری کرده‌اند.

 

لازارینی با بیان اینکه والدین فلسطینی در غزه نمی‌توانند برای فرزندان خود غذا پیدا کنند، اظهار کرد: قیمت مواد غذایی در این منطقه در حال افزایش و گرسنگی رو به گسترش است، بیماران بدون دارو مانده‌اند و خطر شیوع بیماری‌ها لحظه به لحظه افزایش پیدا می‌کند.

 

وی در ادامه به تداوم بمباران وحشیانه غزه از سوی رژیم صهیونیستی اشاره کرد و افزود: هفته گذشته شاهد مرگبارترین روز در طول یک سال و نیم گذشته در این منطقه بودیم و بیش از ۵۰۰ نفر از جمله زنان و کودکان و همچنین هشت نفر از کارکنان آنروا در جریان این حملات کشته شده‌اند.

 

لازاراینی با بیان اینکه مردم غزه در جست‌وجوی یک منطقه امن در نوار غزه سرگردان هستند، خاطرنشان کرد: در طول این سه هفته ۱۴۰ هزار نفر از ساکنان غزه به دلیل دستور تخلیه مقام‌های (رژیم) اسرائیل مجبور به فرار از محل استقرار خود شده‌اند.

 

وی در ادامه با تاکید بر لزوم توقف بمباران غزه از سوی رژیم صهیونیستی و برقراری مجدد آتش‌بس در این منطقه، خواستار آزادی همه گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) شد و افزود: محاصره غزه باید پایان یابد و گذرگاه‌های ورود و خروج به این منطقه بازگشایی تا جریان استاندارد ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه بار دیگر برقرار شود./ وزارت امور خارجه

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار