رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان

شهادت یکی از رهبران حماس در حمله رژیم اسرائیل به صیدا در جنوب لبنان شبکه المیادین از شهادت «حسن فرحات» از رهبران جنبش حماس در پی حمله هوایی رژیم صهیونیستی به صیدا در جنوب لبنان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۳ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 04
کد خبر: ۲۷۴۷۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المیادین افزود: رژیم صهیونیستی با انجام حمله هوایی، یک آپارتمان مسکونی در صیدا در جنوب لبنان را هدف قرار داد که منجر به شهادت حسن فرحات از رهبران حماس و ۲ نفر دیگر شد.

شبکه المیادین با اشاره به اینکه هدف حمله هوایی رژیم صهیونیستی به صیدا، حسن فرحات از رهبران جنبش حماس بود، افزود: فرحات در آپارتمانی واقع در خیابان دلاعه در وسط شهر صیدا بود که بامداد جمعه توسط پهپاد اسرائیلی بمباران شد.

پیشتر رسانه‌ها از شهادت سه نفر در پی حمله هوایی بامداد جمعه رژیم اسرائیل به یک آپارتمان مسکونی در شهر صیدا در جنوب لبنان خبر داده بودند.

المیادین همچنین اضافه کرد: شامگاه پنجشنبه و بامداد جمعه، رژیم صهیونیستی حملات متعددی را به مناطقی در جنوب لبنان از جمله ناقوره، نبطیه و صیدا انجام داد که منجر به وارد شدن خسارات به مناطق مورد هدف و شهدای صیدا شد.

این شبکه لبنانی همچنین گزارش داده بود که ارتش رژیم صهیونیستی در حمله دیگری، منطقه وادی عزه در جنوب لبنان را هدف قرار داده است. به رغم اجرایی شدن توافق آتش بس از ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، رژیم اسرائیل همچنان جنوب لبنان را به بهانه حمله به اهداف حزب الله هدف قرار می‌دهد.

رژیم اسراییل برخلاف این توافق، عقب نشینی خود از جنوب لبنان را در زمان مقرر (تا ۱۸ فوریه) کامل نکرد و همچنان به حضور خود در پنج تپه اصلی این کشور ادامه می‌دهد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار